Wacoal Embrace Lace

 

 

WACOAL EMBRACE LACE

De Embrace Lace serie is een absolute bestseller serie in onze winkel. De serie wordt gekenmerkt door haar fijne stretch kant met een sierlijke bloemenpatroon, die door haar flexibiliteit en elasticiteit, perfect aansluit op de huid. De leuke plunge bh in deze serie is een echte blikvanger. Samen met het leuke bijpassende slaapjurkje. De serie is verkrijgbaar in verschillende kleuren, die elk zorgen voor een andere look! 

Wacoal Embrace Lace bh

De verschillende modellen bh's die binnen de Embrace Lace serie te vinden zijn, zorgen stuk voor stuk voor een mooi vrouwelijk decolleté. De elegante en soepele broderie achtige kant voelt zacht aan op de huid. De serie heeft een jeugdige uitstraling door het speelse effect van het twee kleurige kant.

De serie Wacoal Embrace Lace omvat verschillende snitten bh's en onderstukjes. Zo is er een

Op het gebied van onderstukjes kan je kiezen tussen een String, Shorty of Rio slip. En om de look compleet te maken kies je natuurlijk ook voor de prachtige chemise (slaapjurkje)!

In deze blog lees je een omschrijving van de pasvorm van deze verschillende modellen Wacoal bh's zoals wij deze ervaren in onze lingerie speciaalzaak. 

Wacoal Embrace Lace Voorgevormde Plunge bh 

Deze plunge bh heeft een prachtige vrouwelijke pasvorm. Het middenstukje tussen de cups is laag en aan de onderzijde van de cups zitten lichte paddings. De cups zijn overtrokken met de sierlijke kant met bloemenmotief die uitloopt in de punten. Door de licht voorgevormde cups worden de borsten vanuit de onderzijde en zijkant naar binnen gedrukt. Dit zorgt voor een mooi decolleté en maakt de bh perfect voor onder diep uitgesneden kledingstukken. De beugels zijn wat breder en de cups niet heel diep. De bh is geschikt voor A t/m F-cup. 

Wacoal Embrace Lace Beugel bh 

Deze mooie beugel bh is geheel samengesteld uit fijne stretch kant. Aan de binnenzijde is de bh aan de onderzijde gevoerd met een tulle stof voor extra ondersteuning. Ook aan de zijkanten zorgt een strookje van tulle stof aan de binnenzijde ervoor dat de borsten naar voren worden geduwd. De bandjes zijn mooi smal aan de bovenzijde van de cups speels vastgezet door middel van lusjes. De bh heeft een fijne flexibele pasvorm en is geschikt van B t/m F-cup.

Wacoal Embrace Lace Voorgevormde Contour bh 

Deze fijne bh is licht voorgevormd en heeft gladde cups. De cups sluiten midden hoog op de borsten. De beugels van deze bh zijn wat breder en de cups aan dieper. Daardoor is deze bh geschikt voor de, aan de bovenzijde, vollere borst. De bh is geschikt voor een B t/m F-cup en ook verkrijgbaar in omvangmaat 65! Tussen en onder de cups is deze bh mooi afgewerkt met een sierlijke bloemenpatroon. Zo krijgt deze t-shirt bh een luxe uitstraling! Ideaal voor onder strakke aansluitende kleding.

Wacoal Embrace Lace Soft Cup Bralette BH

Een prachtige bralette bh zonder beugels voor de kleinere cupmaten. Aan de buitenzijde is deze bh wederom gemaakt van een fijne stretch kant met sierlijk bloemenpatroon en aan de binnenzijde gevoeld met zachte tulle voor een extra ondersteuning en zacht en aangenaam draagcomfort. In de praktijk geeft deze bh een iets puntiger silhouetten als de voorgevormde deep plunge bh uit de embrace lace serie. De bh geeft voldoende ondersteuning voor een A, B en Cup en draagt door het ontbreken van beugels heerlijk soepel en comfortabel. De bralette bh is leger uitgesneden en zorgt voor een mooi decolleté. De maatvoering gaat van omgangsmaat 65 tot en met 90.

MAAK JE LOOK COMPLEET!

Met een super leuk bijpassend nachtjurkje! Ook weer gemaakt van heerlijke stretch kant. Semi-transparant, sexy en speels! Aan de bovenzijde bij de borsten is de kant wat meer versierd met een bloemenpatroon, waardoor de borst enigszins subtiel bedekt wordt, maar wel zichtbaar blijft. Het jurkje heeft een lichte V-hals en geeft een, ondanks het ontbreken van cup-naadjes, toch een lichte ondersteuning aan de borsten. De pasvorm is erg mooi en daarom is dit jurkje niet voor niks een bestseller in onze winkel!