Anita Comfort

BH’s zonder beugels van Anita Comfort zorgen voor een optimaal draagcomfort en een stevige ondersteuning van B t/m I-cup. Comfort en perfecte pasvorm zijn voor Anita Comfort sinds 1886 kernwaarden bij de ontwikkeling van haar collecties. Lingerie zit direct op de huid, daarom is het ontzettend belangrijk dat je bh optimale steun biedt en onbezorgd kan worden gedragen. De Anita bh’s zorgen voor een mooi vrouwelijk figuur en geven een vrouw ondersteuning waar deze het nodig heeft. Al naargelang model hebben de producten bredere en gewatteerde schouderbandjes die schouders en nek ontlasten om spanning en pijn in de rug te voorkomen. Corrigerende bodies zijn geschikt voor het verbloemen van kleinere problemengebieden op de buik, heupen en billen.

Anita Comfort maakt een uitgebreide collectie beha’s zonder beugels die aansluiten bij de stijlen en wensen van haar draagsters. Van gladde bh’s zonder beugels tot rijkelijk met kant versierde bh’s. Wil je een mooie kant aan de bovenzijde, dan zijn bijvoorbeeld de series Safina of Havanna een goede keuze voor jou! Hou je van grafische lijnen, bekijk dan eens de serie Clara of Clara Art. Wil je een bh die grotendeels is gemaakt van katoen? De Jana bh zonder beugels van Anita Comfort geeft een goede ondersteuning en is gemaakt van 80% katoen.

Bij Lingerie van Bokhoven vindt u een uitgebreid assortiment Anita bh’s. Wil jij elke dag genieten van het fijne draagcomfort? Kijk dan ook eens bij onze Anita Comfort Voordeelverpakkingen. Zo shop je jouw favoriete bh’s het gehele jaar door net iets voordeliger.

anita-bh-zonder-beugel-sale

Resultaat 1–18 van de 54 resultaten wordt getoond