Advies & Styling

Het juiste ondergoed kan ontzettend veel doen voor je figuur en zelfvertrouwen. Het is daarom fijn om lingerie, shapewear en ondergoed te dragen die perfect aansluiten bij jouw figuur en wensen.  

Veel vrouwen vinden het moeilijk een goede bh te vinden en kunnen daarbij wel wat advies gebruiken. Daarom hebben wij een overzichtelijk 3 stappen plan opgesteld voor het vinden van jouw perfecte bh! Daarnaast geven we je advies voor het uitkiezen van het juiste corrigerend ondergoed en beste materiaalkeuze voor jouw ondergoed.

Laat deze zomer de beste versie van jezelf zien met prachtige lingerie en comfortabel & mooi aansluitend (corrigerend) ondergoed

figuurtype-advies

Figuurtypes 

Stap 1 op weg naar het vinden van het juiste ondergoed is het vaststellen binnen welk figuurtype jouw lichaam kan worden geplaatst. Zo weet je waar je op moet letten bij het aanschaffen van lingerie en shapewear.

Het maakt absoluut niet uit welke figuurtype je hebt. Alle vrouwen zijn mooi. Maar het is wel belangrijk dat je lingerie, ondergoed of andere kleding perfect past bij jouw unieke lichaamsbouw. De juiste lingerie zorgt ervoor dat jouw mooie punten worden benadrukt en geven je een zelfverzekerd gevoel!

BH's

Stap 2 op weg naar het vinden van de juiste bh is meer te weten komen over de verschillende modellen en types bh's en wat deze voor je borsten kunnen doen.

Bh's zijn er in vele vormen en varianten. Van full cup bh tot push-up bh en van voorgevormde tot niet voorgevormde bh. Daarnaast kan een bh een beugel hebben of juist niet. Maar wat zijn nou de eigenschappen van deze verschillende modellen & types bh's? En wat kunnen ze voor de borsten doen?

bh-maat-opmeten-met-meetlint

Maatvoering

Stap 3 op weg naar de perfecte bh is het bepalen van jouw bh maat. Naar schatting draagt maar liefst 8 op de 10 vrouwen de verkeerde bh-maat. Helaas krijgen de borsten hierdoor niet de juiste ondersteuning en voelt de beha oncomfortabel aan. Bh maten blijven een lastig onderdeel bij het kopen van een bh. Passen is vaak de beste en enige manier om erachter te komen of een bh echt goed zit. Maar welke maat bh moet je dan kiezen om te passen? En waar moet je tijdens het passen op letten?

Lees hier alles over het systeem van de bh maten en maatvoering in het algemeen!

 

 

Shapewear

Welke lichaamsbouw je ook hebt, corrigerend ondergoed, ook wel 'shapewear' genoemd, is geschikt voor elke vrouw!

Shapewear pakt niet alleen de persoonlijke 'probleemzones' aan, maar is ook onmisbaar bij het creëren van een gladgestreken silhouet, zodat jij er helemaal mooi en zelfverzekerd uitziet in je zomerse outfit, feestelijke jurkje of mooie gladde broek! 

Maar hoe kies je nou voor het beste shapewear voor jouw figuur? Met onze shapewear advies en styling tips vindt je snel het perfecte shapewear voor jouw wensen en figuur!

materiaal-ondergoed-advies

Materiaal

Lingerie en ondergoed is verkrijgbaar in verschillende materialen. Deze materialen hebben elk unieke eigenschappen die invloed hebben op pasvorm, draagcomfort en look! 

Heb je een gevoelige huid, dan ben je misschien op zoek naar een natuurlijk ademend materiaal. Houdt je van luxe kant of glanzende stoffen, dan zijn materialen als Viscose, Zijde en Satijn prachtig. 

Ontdek alles over de verschillende materialen die verkrijgbaar zijn in onze webshop!