Advies & Styling

lingerie ADVIES & STYLING

Het juiste ondergoed kan ontzettend veel doen voor je figuur en zelfvertrouwen. Het is daarom fijn om lingerie, shapewear en ondergoed te dragen die perfect aansluiten bij jouw figuur en wensen.  

Veel vrouwen vinden het moeilijk een goede bh te vinden en kunnen daarbij wel wat advies gebruiken. Daarom hebben wij een overzichtelijk 3 stappen plan opgesteld. Met onze lingerie advies & styling tips vindt je jouw perfecte lingerie en ondergoed

lingerie advies & styling

Figuurtypes 

Stap 1 op weg naar het vinden van de juiste bh en ondergoed is het vaststellen binnen welk figuurtype jouw lichaam kan worden geplaatst. Het maakt absoluut niet uit welke figuurtype je hebt. Alle vrouwen zijn mooi. Maar het is wel belangrijk dat je lingerie, ondergoed of andere kleding perfect past bij jouw unieke lichaamsbouw. De juiste lingerie zorgt ervoor dat jouw mooie punten worden benadrukt en geven je een zelfverzekerd gevoel!

 

 

BH's - Modellen & Types

Stap 2 op weg naar het vinden van de juiste bh is meer te weten komen over de verschillende modellen en types bh's en wat deze voor je borsten kunnen doen.

Bh's zijn er in vele vormen en varianten. Van full cup bh tot push-up bh en van voorgevormde tot niet voorgevormde bh. Daarnaast kan een bh een beugel hebben of juist niet. Maar wat zijn nou de eigenschappen van deze verschillende modellen & types bh's? En wat kunnen ze voor de borsten doen? 

 

 

lingerie advies & styling

Lingerie Maatvoering

Stap 3 op weg naar de perfecte bh is het bepalen van jouw bh maat. Naar schatting draagt maar liefst 8 op de 10 vrouwen de verkeerde bh-maat. Helaas krijgen de borsten hierdoor niet de juiste ondersteuning en voelt de beha oncomfortabel aan. Bh maten blijven een lastig onderdeel bij het kopen van een bh. Passen is vaak de beste en enige manier om erachter te komen of een bh echt goed zit. Maar welke maat bh moet je dan kiezen om te passen? En waar moet je tijdens het passen op letten?