Lingerie van Bokhoven

 is sinds 1952 gevestigd in de Ameidestraat en sindsdien dé lingeriespeciaalzaak van Helmond en omstreken. Wij helpen vrouwen al generaties lang aan de juiste lingerie, ondermode, nachtmode en badkleding en doen dat met grote passie en toewijding! 

2 ZUSJES, 1 PASSIE

Bij Lingerie van Bokhoven staat inmiddels de derde generatie in de winkel, met dezelfde liefde voor lingerie. Omdat wij een klein familiebedrijf zijn, vindt je altijd 1 van ons in de winkel. 

Lingerie is de basis van elke outfit, vormt het vrouwenlichaam en biedt een vrouw de ondersteuning die zij verdiend. Binnen de lingerie en ondermode branch zijn pasvorm, kwaliteit en functionaliteit onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na 70 jaar ervaring in het vak weten wij als geen ander welke modellen er zijn en hoe deze effect kunnen hebben op het lichaam. Elke vrouw is anders, zo ook elke bh! En omdat de mode snel gaat en ook de ontwikkelingen in de ondermode branch niet stil staan, zijn wij constant op zoek naar merken en modellen waarmee wij ons assortiment nog completer kunnen maken. Enkel de beste pasvormen, mooiste materialen en kwalitatief hoogwaardige lingerie krijgen een plekje in onze collectie! 

Bij Lingerie van Bokhoven vind je mooie A-merken, zoals PrimaDonna, Twist, Ten Cate, Marie Jo, Simone Perele, Lisa Charmel, Felina, Anita en Aubade. Naast bekendere merken bieden wij ook leuke minder bekende merken die steeds populairder worden en die kwalitatief voldoen aan onze hoge eisen.  Voorbeelden zijn Nina von C., Wacoal en Louisa Bracq.

Naast de beste pasvormen is ook de look  belangrijk. Je voelt je pas echt vrouwelijk en fijn in mooie lingerie en ondermode. 

lingerie van bokhoven helmond

Onze waarden

lingerie van bokhoven passie

Onze passie voor ons werk vertaalt zich in oprechte aandacht voor onze klant en haar verhaal. Wij willen onze klanten de beste pasvorm en het hoogst mogelijke comfort bieden. Om deze service en passie ook over te brengen aan onze online klanten, hebben wij een aparte Advies&Styling pagina gemaakt. Deze passie voor de klant, lingerie en ons vak onderscheidt onze lingeriespeciaalzaak van een gewone lingerie winkel.

lingerie van bokhoven ervaring

Omdat onze lingeriezaak al 3 generaties over is gegaan van moeder op dochter, is onze kennis en ervaring op het gebied van lingerie er met de paplepel ingegoten. Weet je niet welke maat of model geschikt is voor jouw figuur? Voor ons is dat vaak in 1 oogopslag duidelijk! 

lingerie van bokhoven toewijding

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten met de juiste bh (maat) en een fijn gevoel onze winkel verlaten. Daarbij zijn onze deskundigheid en oprechte aandacht voor de klant uiteraard zeer belangrijk. Ook kan je er bij ons op vertrouwen dat je goed en eerlijk geholpen wordt. Wij gaan voor perfectie! 

Lingerie must be a woman's best friend

Wij vinden dat iedere vrouw een goed zittende bh verdiend. Daarom vind je in onze lingeriespeciaalzaak sexy, basic en luxe lingerie in verschillende prijsklassen, van cupmaat AA t/m J en omvangmaat 65 t/m 125.

Onze Missie

lingerie van bokhoven speciaalzaak

 

Omdat wij in de winkel dagelijks horen dat het zoeken naar de juiste lingerie als vervelend wordt ervaren, hebben wij het tot onze missie gemaakt om lingerie shoppen leuk te maken! Dit lukt in onze winkel vaak door meer duidelijkheid te scheppen in de verschillende  modellen, pasvormen en maatvoering binnen de wereld van de  lingerie. Het vinden van de juiste bh hoeft niet altijd lastig te zijn. Enige kennis en ervaring is echter wel van belang om een beetje in de goede richting te worden geleid. In de winkel helpen wij onze klanten met het geven van de nodige informatie over pasvormen, maar ook over hun eigen figuur en bijbehorende stylingtips. Online hebben wij geprobeerd een zo compleet mogelijke Advies & Styling pagina in te richten om ook onze online klanten van goed advies te kunnen voorzien. 

Met net dat beetje extra knowhow willen wij het makkelijker, duidelijker en overzichtelijk maken!

Onze lingerie Speciaalzaak in Helmond