Anita Active

Anita Active maakt functionele en heerlijk comfortabele sport BH’s voor de reguliere cupmaten en de grote cupmaten. Hoogwaardige stoffen en een perfecte afwerking zorgen voor een aangenaam gevoel op het lichaam en een optimale steun – tot in grote cups.

Het maakt niet uit welke sport je beoefent, een goede ondersteuning is erg belangrijk voor het behoud van stevige en mooie borsten. Vooral grotere borsten hebben extra ondersteuning nodig om de bounce te reduceren en nek- en rug-klachten te voorkomen. Door het gebruik van ergo dynamische schouderbandjes worden de nek en schouders ontlast en liggen de bandjes aangenaam en zacht op de schouders. Anita Active biedt een uitgebreid assortiment sport BH’s die aansluiten bij de verschillende wensen van haar draagsters. Ze maken daarbij gebruik van verschillende niveaus van steun, waarbij de Extreme Control lijnen de meeste support bieden tijdens het sporten. Van Racerback opties tot voorsluitingen, bij Anita Active vindt je jouw perfecte sport bh! De sport bh’s behouden hun vorm en stevigheid en vorm na vele malen dragen en wassen. Ze zijn verkrijgbaar van cup AA t/m H.

Omdat de borsten goed tegen het lichaam aan worden gedrukt en beweging van de borsten hiermee wordt voorkomen, wordt met name de Extreme Control Sport BH (vanwege zijn fijne ademende materiaal) ook vaak gedragen na een borstoperatie. En ook wanneer jij een zeer actief beroep hebt is het heerlijk om je borsten te ontlasten door middel van het dragen van een fijne sport bh!

Ontdek de collectie van Anita Active online bij Lingerie van Bokhoven.

Resultaat 1–18 van de 26 resultaten wordt getoond