Aubade Rosessence

 

 

Aubade Rosessence 

Deze absolute bestseller serie van Aubade wordt gekenmerkt door haar prachtige stretch kant, die door haar flexibiliteit en elasticiteit, perfect aansluit op de huid. De kant zorgt voor een naadloze overgang tussen lingerie en huid en lijkt daarmee als het ware op de huid getatoeëerd. Aan de achterzijde loopt kant omhoog bij de bh-bandjes. Dit is niet alleen erg mooi, maar zorgt ook voor minimale aftekening en insnijding op de rug. De serie is mooi afgewerkt is met een gouden elementje tussen de cups van de bh en achterzijde van de slips.

Aubade Rosessence bh

De verschillende modellen bh's die binnen de Aubade Rosessence serie te vinden zijn, zorgen stuk voor stuk voor een prachtig vrouwelijk en rond decolleté. En ondanks dat ze een deel van de borst onbedekt laten, geven ze voldoende stevigheid en ondersteuning ongeacht de cupmaat. Ook de grotere cupmaten D, E en F-cup kunnen in deze serie slagen! Door de mooie snitten die in deze serie te vinden zijn en de makkelijke en elegante pasvorm, is bijna elke vrouw van deze serie gecharmeerd!

De serie Aubade Rosessence omvat verschillende snitten bh's en onderstukjes. Zo is er een

Op het gebied van onderstukjes kan je kiezen tussen een String, Saint Tropez Shorty (hipster/string), High Waist Brief (hoge tailleslip) of Italian brief (Rioslip)

In deze blog lees je een omschrijving van de pasvorm van deze verschillende modellen Aubade bh's zoals wij deze ervaren in onze lingerie speciaalzaak. 

Aubade Rosessence Voorgevormde Balconnet bh

Deze balconnet bh heeft een lichte soepele padding die zorgt voor een huidkleurige ondertoon en een mooie ronde vorm van de borsten. De cups zijn overtrokken met een naadloze stretch kant. Omdat naadjes op de cups ontbreken en de kant glad en zacht is, kan deze mooie bh perfect gedragen worden onder dunne donkere kleding. Hij drukt niet snel door. De cups  bedekken 3 kwart van de borst en zijn net iets hoger dan de niet voorgevormde balconnet bh's van Aubade. Dit maakt deze bh geschikt voor kleinere en grotere borsten. Bij de kleine cupmaatjes heeft deze bh vaak een makkelijke pasvorm omdat hij brede beugels heeft, een niet te diepe cup en net hoog genoeg op de borst eindigt om gapen aan de bovenzijde te voorkomen. Voor de grotere cupmaten is deze bh geschikt omdat hij de borsten genoeg bedekt en zo voldoende stevigheid geeft. De bh zorgt daarbij wel voor een mooie bolling aan de bovenzijde, wat zorgt voor een jonge en vrouwelijke look! Comfort, ondersteuning en elegantie worden zo op een perfecte manier gecombineerd!

 

Aubade Rosessence Spacer bh

Deze gladde bh heeft licht voorgevormde soepele cups die zorgen voor een luchtige pasvorm. De bh sluit wat hoger op de borst, maar laat de bovenzijde onbedekt, zodat een mooi decolleté ontstaat. Door de gladde pasvorm is deze bh ideaal voor onder strakke dunne lichte kleding. De bh zorgt voor een mooie opwaartse push vanuit de zijkanten. De achterzijde van de bh is mooi afgewerkt met kant, waardoor deze 'gladde' bh net wat meer glamour krijgt! Deze bh is geschikt voor zowel kleine als grote cupmaten. 

 

Aubade Rosessence Triangel Push-up bh

Deze prachtige bh heeft een smaller tussenstukje tussen de borsten en kleine voorgevormde cupjes aan de onderzijde. De kant over de cups loopt in een punt naar boven over in het schouderbandje. Zo wordt een mooi diep decolleté gecreëerd. De Aubade Rosessence Triangel Push-up bh is qua look te vergelijken met de Comfort Plunge Triangel beugel bh, maar is door haar licht voorgevormde cups meer geschikt voor de kleinere cupmaatjes. Door de kleine halve maan vormige cupjes aan de onderzijde worden de borsten vanuit de zijkant en onderkant omhoog gepusht. Deze bh is daarom ontzettend mooi om te dragen onder lager uitgesneden kleding!

 

Aubade Rosessence Comfort Plunge Triangel Beugel bh

Deze prachtige bh heeft een smaller tussenstukje tussen de borsten. De kant over de cups loopt in een punt naar boven over in het schouderbandje. Aan de binnenzijde is de cup gevoerd met een zachte tulle stof, die zorgt voor extra ondersteuning en stevigheid van de cups. De borsten worden vanuit de zijkanten en onderzijde naar binnen gedrukt en omdat de bh lager eindigt tussen de borsten wordt op deze manier een mooi diep decolleté gecreëerd. De Aubade Rosessence Comfort Plunge Triangel beugel bh is qua look te vergelijken met de Triangel Push-up bh, maar is niet voorgevormd en daarmee meer geschikt voor de grotere cupmaten D, E en F. Het is een bh die je echt aan moet zien. De meeste vrouwen zijn verrast over de stevigheid, draagcomfort en prachtige pasvorm van deze bh!

 

Aubade Rosessence Bralette bh zonder beugels

Een absolute must have voor de vrouw die geen beugels kan verdragen, maar wel graag een mooie en elegante bh wil! De cups zijn aan de binnenzijde verstevigd met een extra laag tulle voor extra ondersteuning van de borsten. Aan de onderzijde heeft de bralette bh een iets bedere kanten rand die mooie aansluit op de ribbenkast en voorkomt dat de borsten (door het ontbreken van beugels) naar beneden zakken. Aan de achterzijde is deze bh wat bredere, waardoor deze aanvoelt als een topje. Super comfortabel en mooi tegelijk! Verkrijgbaar van maat 36 t/m 46 en daarmee geschikt voor de cupmaten B, C, D en soms zelfs E. Heb je een grotere cupmaat, dan raden wij aan om toch voor een Rosessence beugel bh te kiezen.