Pleasure State

pleasure-state-my-fit-lace-push-up-bra-1

Pleasure state My Fit Lace 

 

Wil je een mooi rond decolleté waarbij de borsten naar elkaar toe worden gedrukt? Of wil je een bh die je borsten groter doen lijken? Dan is een push up bh misschien jouw model bh! De ultieme push-up bh is de Pleasure State My Fit Lace Bra. Deze zorgt voor 200% extra volume!

De My Fit collectie heeft de focus op de perfecte pasvorm en lift van de borsten. De serie bestaat uit een push-up bh met bijpassende string of shorty gemaakt van kant. De Pleasure State’s My Fit Lace collectie wordt gemaakt in de kleuren zwart, frappe (beige) en rood. Het is de lijn die een perfecte vorm geeft aan jouw borsten en daarmee draagbaar is onder al je kleding! Door de prachtige kant heeft de serie een elegante jonge verleidelijke look, wat de Pleasure State My Fit Lace Push-up bh tot een van de bestseller bh’s in onze winkel maakt! De bh is verkrijgbaar van A t/m D cup met omvang maat 70 t/m 85. Maak je look compleet met een mooie bijpassende hipster of string!

Wat is een push up bh?

De push-up bh (ook wel maximizer push up bh genoemd) wordt gekenmerkt door zijn extra verdikkingen/push up pads aan de onderzijde en/of zijkanten van de cups. De paddings zitten in de cup verwerkt of zijn verwerkt in hoesjes in de cups (waaruit ze eventueel verwijderd kunnen worden). De extra verdikkingen duwen je borsten vanuit de zijkant naar voren en vanuit de onderkant omhoog, wat zorgt voor een prachtig decollete. Een push up bh is laag uitgesneden en dus perfect voor een diep en sexy decollete! Voel je jong en verleidelijk met een van onze push up bh’s en verwen jezelf vandaag nog! 

pleasure-state-my-fit-lace-bra