Voorgevormde bh

wat is een voorgevormde bh?

De voorgevormde bh (ookwel padded bh of moulded cup bra genoemd) heeft harde cups die bol blijven staan, ook wanneer je deze uit doet. De voorgevormde cups zorgen voor een correctie van de natuurlijke vorm van de borsten en maken deze mooi rond. Doordat de stof op de cups verdikt is laten voorgevormde bh’s geen aftekeningen achter in je kleding en zijn ze ideaal onder dunne aansluitende kleding. Voorgevormde bh’s zijn verkrijgbaar in alle cupmaten van AA t/m G-cup en worden gemaakt in vele modellen, kleuren en varianten. Zo zijn er gladde voorgevormde T-shirt bh’s, voorgevormde plunge bh’s of luxe voorgevormde balconette bh’s met kant. Voor de grotere cupmaten zijn er voorgevormde full cup bhs en voor de kleine cupmaten push-up bh’s. Wil je een dunne padding kijk dan eens bij de spacer bh’s!

waarom een voorgevormde bh?

Hou je van een ronde vorm van je borsten en wil je niet dat tepels doordrukken in je kleding? Dan is een voorgevormde bh zeker iets voor jou! Wanneer je de natuurlijke vorm van je borsten niet mooi vindt, zorgt een padded bra voor een mooie ronde vorm en ook wanneer je borsten ongelijk zijn kan een voorgevormde bh dit verschil voor het oog corrigeren. Voorgevormde bh’s zijn goed draagbaar onder al je kleding, dus ook onder dunne materialen en kanten topjes! 

voorgevormde bh met of zonder beugels

De ene voorgevormde bh is de andere niet. Zo kan er allereerst onderscheid worden gemaakt tussen een voorgevormde bh met beugel en een voorgevormde bh zonder beugel. De meeste voorgevormde bh’s hebben een beugel, maar ook wanneer je liever zonder draagt kan een voorgevormde padded bh comfortabel en handig zijn. Je vindt deze o.a. in de collecties van Amoena en Magic Bodyfashion. Bralette’s zijn soms licht voorgevormd en zonder beugels verkrijgbaar, een mooi voorbeeld is de Embrace Lace soft cup bh van Wacoal

 

VOORGEVORMDE BH VOOR GROTE CUPMATEN 

Heb je een grote cupmaat en ben je op zoek naar een voorgevormde bh voor grote cupmaat, dan moet je absoluut eens kijken bij de merken PrimaDonna Twist, PrimaDonna, Felina, Wacoal en Fantasie. Zij maken verschillende soorten voorgevormde bh’s zoals voorgevormde Full cup bh’s, voorgevormde plunge bh’s en voorgevormde balconette bh’s die je borsten voldoende ondersteuning geven en ook nog eens erg mooi zijn.

fantasie lingerie voor grote cupmaten

Fantasie maakt fijne lichtvoorgevormde bh's voor de grotere cupmaten. De spacercups zijn zacht en vormen zich soepel om de borsten. De bh's zijn hooggesloten waardoor ze de volledige borst inpakken en een mooie ondersteuning geven tot en met een H-cup. Bekende series zijn de serie Leona, Rebecaa en Audree. 

 

PrimaDonna Twist Lingerie voor Grote Cupmaten

PrimaDonna Twist maakt fijne voorgevormde bh's voor grote cupmaten. De cups zijn stevig voorgevormd en verkrijgbaar in een plunge, balconnet of full cup model. De bh's geven een stevige ondersteuning van B t/m G-cup. Bekende series zijn de I do, A la Folie, First Night en I want You. 

 

PrimaDonna Voorgevormde bh voor grote cupmaten

PrimaDonna maakt prachtige lingerie voor grote cupmaten. De voorgevormde bh's zijn meestal hooggesloten full cups, die een stevige ondersteuning bieden van B t/m G-cup. Bekende series zijn de Perle, Madison, Every Woman, Divine, Couture en Figuras. Ook voor een stevige voorgevormde  strapless bh ben je bij PrimaDonna aan het goede adres!

 

 

Felina voorgevormde bh voor grote cupmaten

Felina maakt fijne lichtvoorgevormde bh's voor grote cupmaten. De spaces cups zijn zacht en vormen zich soepel om de borsten. De bh's zijn hooggesloten waardoor ze de borst volledig inpakken en een mooie ondersteuning geven t/m G-cup. Een bekende spaces bh vindt je in de serie Choice.