Niet voorgevormde bh

niet-voorgevormde-beugel-bh

Niet voorgevormde bh online kopen

Niet voorgevormde bh's zijn soepel vallende bh's die de natuurlijke vorm van je borsten accentueren. De bh's hebben geen vullingen of extra verdikkingen waardoor de cups gevuld moeten worden door de borsten zelf.

Ze zijn verkrijgbaar in vele varianten, van sexy kant tot functioneel glad. Bijna elk model bh is verkrijgbaar in een niet voorgevormde variant. Voorbeelden van niet voorgevormde bh met beugels zijn de balconnet bh, full cup bh en plunge bh. Daarnaast zijn er ook niet voorgevormde bh's zonder beugels. De bralette bh en comfort bh zijn hier voorbeelden van. 

niet voorgevormde bh voordelen

Een niet voorgevormde bh heeft een aantal voordelen ten opzichte van zijn tegenhanger, de voorgevormde bh. Wij zetten ze voor je op een rijtje. De niet voorgevormde beugel bh:

  1. Accentueert de natuurlijke vorm van de borsten.
  2. Sluit mooi om de borst  heen. Het middenstukje tussen de borsten sluit perfect plat aan op het borstbeen, waardoor deze zorgt voor een mooie scheiding en lift van de borsten.
  3. Is soms gemaakt van prachtige kant in combinatie met kwalitatief hoogwaardige stoffen en elastieken, waardoor ze een sexy en luxueuze uitstraling heeft. 
  4. Is verkrijgbaar in een geheel gladde naadloze versie, ideaal voor onder strakke zomerkleding!
  5. Geeft de beste ondersteuning voor de grotere cupmaten D t/m J.
  6. Gaat nooit open staan of wijken, zoals een voorgevormde bh wel kan doen. 

Overtuigd van de voordelen van een niet-voorgevormde bh? Ontdek de collectie en bestel jouw niet voorgevormde beugel bh eenvoudig online! 

super sexy! kanten bh zonder vulling

Het toppunt van verleiding is een niet voorgevormde bh van zwart, rood of wit kant! Door de mooie combinatie van kant, tulle en doorschijnende materialen blijft de borst subtiel zichtbaar. Of je nou kiest voor een balconnet, deep plunge of full cup van kant.  Al deze bh's van kant zijn prachtig en geven naast een sexy look een perfecte ondersteuning van de borsten en mooi rond decolleté. Kies voor een bh van kant en voel je op en top vrouw!  

niet-voorgevormde-bh-van-kant