Chantelle

Chantelle Lingerie

Chantelle lingerie maakt al sinds 1876 lingerie en is daarmee één van de oudste lingerie merken met ontzettend veel kennis en deskundigheid op het gebied van lingerie, stoffen en draag comfort. Bijna iedere vrouw die gewend is kwaliteit lingerie en ondergoed te dragen is bekend met dit mooie merk. De  series Soft Stretch en Hedona zijn dan ook bij menig vrouw in de lingerielade te vinden en dankzij haar perfecte pasvorm en unieke modellen absolute bestsellers in onze lingerie speciaalzaak.

chantelle-lingerie-online-webshop

CHANTELLE HEDONA 

De Chantelle Hedona beugel bh heeft een perfecte naadloze pasvorm en is daarmee de ultieme allround bh voor onder al je kleding! De bh omsluit de gehele borst, heeft brede beugels en is gemaakt van een stevig materiaal, die door haar zijde glans luxe aanvoelt. De bh is verkrijgbaar in de basiskleuren zand, ivoor, wit en zwart. De Hedona beugel bh wordt in onze webshop aangeboden in een aantrekkelijk voordeel-pak

Hoe werken onze VOORDEELPAKKEN?

  1. Bij onze voordeelpakken mag u zelf kiezen uit de beschikbare kleuren
  2. U selecteert dit mooie product en bij het afrekenen kunt u, de door u gewenste kleuren vermelden in het veld ‘opmerkingen’.
  3. U vindt de beschikbare kleuren in de webwinkel en bij twijfel over de beschikbaarheid van een (mode)kleur kunt u altijd contact met ons opnemen.
chantelle-soft-stretch-sale-1

SOFT STRETCH ONDERGOED

Het Chantelle Soft Stretch ondergoed is uniek om haar one size fit all maatvoering. De serie bestaat uit meerdere modellen en snitten, waarvan de Tailleslips, (High Waist) strings en Hipsters meest verkocht zijn. De geheel naadloze serie is geliefd omdat deze tijdens het dragen bijna niet voelbaar is en geen lelijke naden of randen achterlaat in je kleding. Het materiaal draagt heerlijk zacht en comfortabel! Bij LvB vindt je jouw favorieten Soft Stretch dames ondergoed in aantrekkelijke voordeelverpakkingen met een korting tot wel 20%. Wij bieden deze pakken het gehele jaar door aan, zodat jij elke dag kan genieten van dit fijne ondergoed!