anita-voorgevormde-sport-bh-deltapad

Anita Active

Nieuwe trends, jarenlange ervaring, technische expertise en de passie van Anita Active voor schoonheid dragen allemaal bij aan de kwaliteit van de sport bh’s van Anita Active. Het resultaat is een Sport bh die niet alleen optimaal past, maar ook elegant en aantrekkelijk is. Anita Active is specialist op het gebied van sport bh’s voor grote cup en omvangmaten. Maar ook voor een sport bh voor kleine cupmaten ben je bij Anita Active aan het juiste adres. Anita biedt sport bh’s in een grote range met maten aan. Van Cup A t/m Cup H. Met haar hoogwaardige kwalitatieve producten en oog voor de fijnste details is Anita Active een toonaangevend merk voor sport bh’s.  

anita-active-extreme-control-sport-bh-black-gold

Bij Lingerie van Bokhoven voeren we Anita Active al vele jaren. Omdat wij altijd op zoek zijn naar de perfecte balans tussen functionaliteit en uitstraling, passen de series Air Control Delta Pad, Extreme Control en Momentum perfect in ons assortiment Sport bh's. Deze series zijn altijd verkrijgbaar bij Anita Active en worden meerder keren per jaar uitgevoerd in modekleuren en nieuwe prints. Ze bieden een perfecte ondersteuning van AA t/m H-cup met omvangmaten 65 t/m 100.  Omdat de verschillende sportbh's zo populair zijn in onze winkel bieden wij deze ook aan in de Anita Active Sale door middel van aantrekkelijke Voordeel 3-pakken. In deze voordeel pakken kunt u zelf kiezen welke kleuren u wilt ontvangen. 

anita-active-voorgevormde-sport-bh-delta-pad

Anita Active's Air Control voorgevormde sport bh

Deze Air Control (Deltapads) sport bh van Anita Active is ademend en extreem licht in het dragen, maar geeft wel maximale support voor cupmaat A t/m H. Deze voorgevormde sport bh is naadloos afgewerkt, waardoor deze perfect te dragen is onder al uw sportkleding!

De voordelen van de Anita Active Air Control sport bh zijn:

 • voorgevormde gepatenteerde schuimschalen (Deltapads): voorkomen doordrukking van de tepels en zorgen voor een stevige ondersteuning.
 • De schuimschalen worden gecombineerd met Mesh stof voor een vrouwelijke en sportieve look.
 • Anita Sweat Management: Door het gepatenteerde materiaal zorgt deze sport bh voor een optimale temperatuur- en vochtregulatie.
 • Brede gewatteerde schouderbandjes zorgen voor een fijne druk verdeling op de schouders.

Anita Active's Momentum Sport bh 

De momentum spot beha is de perfecte begeleider bij jouw intensieve activiteiten en geschikt voor dagelijks gebruik of in de sportschool! De sport bh is verkrijgbaar met of zonder beugel. De sport bh met beugel geeft optimale steun en zorgt voor een mooi decolleté en ronde, vrouwelijke vorm van de borsten. De sport bh zonder beugel zorgt eveneens voor een stevige support t/m H-cup. De naadloze cups zijn gemaakt van hoogfunctioneel High-Tech materiaal met een sportieve metaalglans. 

De voordelen van de Anita Active Momentum sport bh zijn:

 • Stevige naadloze cups die zorgen voor een mooi decolleté en maximale ondersteuning.
 • De metallic look stof van de cups zorgt voor een sportieve en stoere look.
 • Anita Sweat Management: Door het gepatenteerde materiaal zorgt deze sport bh voor een optimale temperatuur- en vochtregulatie.
 • De brede gewatteerde banden zorgen voor een fijne druk verdeling op de schouders.
 • De innovatieve Ergoline beugels zorgen voor een perfecte aansluiting, optimale bewegingsvrijheid en een uitstekende pasvorm.
Anita Active Delta Pad Sport BH (500 x 650 px) (350 x 500 px)
anita-active-extreme-control-sport-bh-kopen

Anita Active's Extreme Control sport bh

Deze stevige sport bh met driedelige genaaide cups en zijwaarts ingezette steunstroken geeft een stevige ondersteuning van B t/m H cup. De naadloos gevormde binnenzijde van de bh's zorgen voor een zacht en aangenaam draagcomfort. Door de hoogfunctionele stoffen zorgt deze sport bh voor een perfecte vochtregulatie. 

De voordelen van de Anita Active Extreme Control sport bh zijn:

 • Anita Sweat Management: Door het gepatenteerde materiaal zorgt deze sport bh voor een optimale temperatuur- en vochtregulatie.
 • De brede gewatteerde banden zorgen voor een fijne druk verdeling op de schouders.
 • De binnencups van microvezel frottée zijn naadloos afgewerkt voor een aangenaam draaggevoel zonder te schuren