Bh zonder beugels

BH ZONDER BEUGEL

Een bh zonder beugel heeft geen halve maan vormige ijzertjes aan de onderzijde van de cups. De stevigheid van de bh komt uit het materiaal , de samengestelde cups en bredere achterpand komen. bh's zonder beugels zijn geschikt voor alle cupmaten en verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren.

waarom kiezen voor een bh zonder beugels?

  • De beugels in je bh knellen of prikken en je kunt ze niet langer verdragen. Een bh zonder beugels kan dan voor verlichting zorgen!
  • Je hebt last van insnijdende bh-bandjes. Beugelloze beha's hebben vaak verdikte comfort bh-bandjes die zacht op je schouders liggen en de druk op je schouders verdelen.
  • Je hebt last van afzakkende bh-bandjes. Doordat de bandjes wat breder zijn en meer naar binnen zijn geplaatst, zakken de bandjes van teugelloze beha's minder snel af.
  • Je bent op zoek naar een fijne bh voor relax-momenten die je maximale bewegingsvrijheid geeft. Een beha zonder beugels zit super comfortabel!

STEVIGE BH ZONDER BEUGELS VOOR GROTE MATEN 

Ook wanneer je op zoek bent naar een stevige bh voor een cup maatje meer, kan een bh zonder beugel geschikt zijn. Een bh die uit meerdere stukken (3 of 4) in de cup, zorgen voor een goede ondersteuning vanaf de zijkant, onderkant en bovenkant van de borst. De platte, haast niet voelbare naden van de beugelloze bh’s zorgen ervoor dat er geen onaangename drukplekken ontstaan en het fijne materiaal zorgt voor een hoog draagcomfort! De comfort bh’s van Anita Comfort voldoen aan deze eigenschap en wij vinden ze dan ook de beste in hun soort! Shop jouw favoriete bh zonder beugel in onze webshop per stuk of in een aantrekkelijke voordeel-verpakking!

bh-hemd zonder beugels

bh-hemd zonder beugels

Wanneer een elastische band van een bh onder de borst vervelend aanvoelt en het je een benauwd gevoel geeft, dan kan een bh-hemd zonder beugels een fijn alternatief zijn! Deze zorgen voor een lichte ondersteuning van de borsten. De Nina von C Fine Cotton bh hemd en Mey 2000 bh hemd zorgen voor minimale druk op de ribben onder de borsten.

Corselet zonder beugels

Corselet zonder beugels

Corseletten hebben vaak een ingewerkte bh zonder beugels. Ze geven extra stevigheid bij de buik en rug en zorgen voor een aangenaam draagcomfort bij de borsten. Felina, Anita Comfort en Triumph zijn van oudsher mooie merken met corseletten. Ontdek onze collectie en shop ze met korting in een aantrekkelijke voordeelverpakking!

BRALETTE ZONDER BEUGELS

Ze zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Vooral onder het jongere publiek: De bralette bh zonder beugels! Het is een topje zonder beugels  met achtersluiting met een lager tussenstuk tussen de borsten.  De cups van de bralette bh lopen in een punt omhoog richting de schouders, waarbij hij het binnenste deel van de borsten onbedekt laat. Hij zorgt daarmee voor een subtiel decolleté, speelse look en zit door het ontbreken van beugels heerlijk flexibel!

sexy-lingerie-online-kopen