Beugel bh

Wat is een beugel bh?

Een beugel bh wordt gekenmerkt door de halve maan vormige ijzertjes die in de onderzijde van de cups zijn verwerkt. Deze halve maantjes zorgen voor extra ondersteuning van de borsten vanuit zowel de onderkant als de zijkanten. Het resultaat is een mooie lift en ronde vorm van de borst.

soorten beugel bh's

Er zijn beha's met beugels met voorgevormde en niet-voorgevormde cups. Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende modellen en geschikt voor alle cupmaten van A t/m J-cup.

beugel bh's merken

Je kunt kiezen uit veel verschillende beugel bh's van vele lingeriemerken.  Uiteraard de bekende merken als PrimaDonna, PrimaDonna Twist, Marie Jo, Marie Jo l’Aventure, Fantasie, Chantelle, Aubade en Felina. Maar ook misschien wat minder bekende merken zoals Louisa Bracq, Ulla, Nina von C., Elomi en Wacoal maken onderdeel uit van ons mooie collectie. De enorme selectie aan modellen beugel bh’s in onze winkel, maken dat er voor elke vrouw wel een perfecte bh te vinden is! 

BEUGEL BH’S VOOR GROTE CUP MATEN 

Wanneer je een grote cupmaat hebt is het dragen van een beugel bh aan te bevelen. Een beugel bh geeft goede ondersteuning vanuit de onderkant en zijkanten, waardoor het gewicht van de borsten wordt opgevangen. Dit heeft een positief effect op je houding en kan lichamelijke klachten, zoals nek-, hoofd- en rugpijn door het dragen van een verkeerde bh voorkomen. Ook zorgt het voor een mooiere ronde vorm van de borst en beter silhouet!

lise-charmel-beugel-bh-soir-de-venise-A03-ACA6003D-zwart-3
lise-charmel-splendeur-soie-beugel-bh-C80-ACC6080B-blauw-1

GROTE MATEN LINGERIE

Ook op het gebied van plussize lingerie met een grote omvang is er volop keuze. Een grote maten beugel bh met een grote onder wijdte moet zacht aanvoelen en niet knellen. Merken als Ulla en Elomi zijn geen gespecialiseerd in lingerie voor een maatje meer en zijn verkrijgbaar t/m bh omvang 125! 

Heb jij een D, E, F-cup of zoek je een G, H, I of J cup?  Of ben je op zoek naar een grote beugel bh omvang, 95, 100, 105, 110, 115, 120 of 125? Bekijk onze collectie en vindt jouw perfecte bh!