like it ondergoed online verkooppunt

Like it maakt leuk, jong en comfortabel ondergoed, waar je je wel goed in moet voelen! Sexy kantjes en zachte stoffen zoals modal of een ultrafijne microvezel, maken de ondermode van Like it vrouwelijk en ontzettend fijn om te dragen! In de collectie vindt je tops, strings, panty hipsters en mini slips. In onze webshop vindt je verschillende modellen, geschikt voor elke dag of speciale gelegenheden. De series Lisa, Olivia en Kim zijn absolute bestsellers!

Like it is onderdeel van Nina von C en daarmee is de draagcomfort en duurzaamheid van dit ondergoed gegarandeerd. Dagelijkse luxe voor een leuke betaalbare prijs!

like-it-dames-hipster-sale

Ben je op zoek naar een Like it verkooppunt? De gehele collectie is te koop in onze online shop of in onze lingerie speciaalzaak.  In onze webshop vindt je de populaire series Kim, Lisa en Olivia.  Je kunt ze per stuk kopen en ben jij fan van like it ondergoed en wil je deze het liefst elke dag dragen? Kies dan voor een aantrekkelijke voordeel verpakking! Welke kleuren je wil ontvangen kies je helemaal zelf!

 Lisa

De serie Lisa is uitgevoerd in een fijne stretch kant die zorgt voor een vrouwelijke verleidelijke look! De stretch kant is van goede kwaliteit waardoor deze zelfs na veelvuldig wassen mooi in vorm blijft! De mooie gedetailleerde zachte kant van de kanten hipster en kanten top zorgen voor een luxe uitstraling.De sexy hipster gemaakt van een fijne stretch kant met bijpassende kanten hemdje zorgen ervoor dat je je jong en vrouwelijk voelt! 

Kim

Hou je van natuurlijke materialen, dan is de series Kim misschien iets voor jou. De serie is gemaakt van een ultra zachte modal en aan de bovenzijde en onderzijde afgewerkt met een vrouwelijk kanten randje. Sportief en vrouwelijk tegelijk!

Olivia

Hou je van een gladde stof op je huid, neem dan eens een kijkje bij de Olivia serie! Deze serie is gemaakt van een super zacht microfiber stofje en aan de boven en onderzijde ook mooi afgewerkt met een vrouwelijk kanten randje.