PrimaDonna Madison

PrimaDonna Madison Sale

 

PrimaDonna Madison

 

Welke PrimaDonna liefhebber kent hem niet? De serie met het geruite stofje, de Madison! Deze absolute bestseller van PrimaDonna is niet alleen prachtig om te zien, maar heeft een perfecte pasvorm voor zowel de kleinere cupmaten als de grotere cupmaten D, E, F, G, H en I-cup. Het leuke geruite stofje gecombineerd met een zachte kant, maakt deze serie tijdloos en elegant.

 

PrimaDonna Madison Voorgevormde Mousse BH

 

De voorgevormde Mousse cup bh uit deze serie sluit mooi hoog op de borsten. Hij lift en centreert de borsten en zorgt voor een mooie ronde vorm. De bh is zeer geschikt onder dunnere kleding, want door het ontbreken van naden is deze niet zichtbaar! De perfecte bh voor in jouw zomergarderobe!

PrimaDonna Madison Voordeel

 

PrimaDonna Madison Beugel BH

 

De PrimaDonna beugel bh uit de serie Madison heeft een drie-delige cup. De borsten worden vanuit de zijkant naar voren gepusht. De onderzijde met de geruite stof zorgt voor een stevige ondersteuning en de bovenzijde van de cups sluit, door de flexibele kant, moeiteloos aan op de huid. Deze PrimaDonna bh heeft een unieke pasvorm en is daarom geliefd bij vele PrimaDonna draagsters!

 

PrimaDona Madison Body

 

Wil jij een mooi gestroomlijnd figuur en de perfecte ondersteuning voor jouw buik en borsten? De PrimaDonna Body uit de serie Madison zorgt hiervoor! De body met beugels is aan de buikzijde verstevigd en dubbel gevoerd. De achterzijde is hoog, waardoor de rug wordt strakgetrokken en oneffenheden worden weggewerkt. De bh zorgt voor een mooie vorm en ondersteuning van de borsten.

 

Maak je look compleet!

 

Maak je setje helemaal compleet met een mooie tailleslip, rioslip, string, hotpants of hipster. De serie Madison wordt standaard uitgevoerd in de kleuren Wit, Zwart, CaffΓ© Latte , Rood en Natural. Deze basis kleuren kunnen uiteraard ook perfect gecombineerd worden met allerlei ondergoed van diverse merken uit onze collectie. Daarnaast wordt er tweemaal per jaar een modekleur uitgeleverd. De kleur van Zomer ’22 is Donker Blauw en de het najaar komt deze in een leuke tijgerprint en een mooie blauwe tint. Een mooie bijpassende slip in deze kleuren maakt jouw setje helemaal af!

PrimaDonna Madison Rioslip Voordeelpak
PrimaDonna Madison Tailleslip Sale
PrimaDonna Madison String Sale
PrimaDonna Madison Hotpants 0562122 Sale