Freya Sport BH Sonic

freya-sport-bh-sale

Freya Active

 

Freya Active is gespecialiseerd in het maken van stevige fashionable sport bh’s voor de grotere cupmaten. Het brede maatbereik loopt van omvang 60 tot 90 en cupmaat B tot en met K. Heb jij een smalle omvang en een grotere cupmaat E, F, G of H en ben je op zoek naar een fijne sport bh? Dan vindt je bij Freya Active vast jouw perfecte sport bh! Tennis, hardlopen, boxen, hockey, Freya Active Sport bh’s bieden een stevige support bij de meest uiteenlopende sporten! Kenmerkend aan de Freya Sport bh’s is dat ze de borsten stevig tegen het lichaam houden zonder deze plat te drukken.

Freya Active Sonic Sport BH

 

De bestseller sport bh van Freya Active heeft voorgevormde Mousse cups zonder coupenaden. Door de voorgevormde cups zijn tepels niet zichtbaar en is deze bh ideaal om te dragen onder strakkere sportkleding. De cups zijn gemaakt van een zachte, ademende en sneldrogende microvezel die zorgt voor een prefecte temperatuur- en vochtregulatie. De BH omsluit de borsten volledig en heeft een flexibele pasvorm, waardoor optimale bewegingsvrijheid wordt gegarandeerd. De ingewerkte beugels zorgen voor een mooie scheiding en ronde vorm van de borsten. De sport bh is verkrijgbaar in de kleuren Carbon (lichtgrijs), Nude (huidkleur), Storm (zwart), Pure Leopard Black, Denim, Jungle Black en Hot Crimson (rood).

freya-active-sonic-sport-bh-sale

Sonic Sport BH met Beugel

 

De Nikkelvrije ergonomische, flexibele ingewerkte beugels zorgen voor een perfecte ondersteuning van de borsten. Doordat de borsten worden gescheiden behouden ze een mooie ronde vorm en krijgt een zweterig gevoel of huidirritatie tussen de borsten geen kans! Doordat de beugels in de sport bh zijn ingewerkt zullen zij niet in je huid prikken en behoudt je totale bewegingsvrijheid. De schouderbandjes zijn gewatteerd, waardoor deze zacht op de schouders rusten en insnijding wordt voorkomen. Een racerback wordt in een handomdraai gecreeerd met de handige clipjes aan de achterzijde. Het achterpand is breed en heeft (afhankelijk van de cupmaat) 2 tot 4 haakjes. Naarmate de cupmaat groter wordt, is de sluiting breder, wat zorgt voor een optimale stablisatie van de borsten.

freya-active-sonic-sport-bh-aanbieding

Freya Active Sport bh online kopen

Voor een optimale prestatie is een goed ondersteunende sport bh van groot belang! Zeker met een cupmaatje meer is het belangrijk om de bounce van je borsten tot een minimum te beperken! Wil je meer weten over waarom een sport bh zo enorm belangrijk is? Lees het in onze blog. Freya active sport bh’s zorgen voor een perfecte ondersteuning van de borsten en zorgen ervoor dat jij jouw favoriete sport kunt beoefenen zonder irritatie of pijn. In onze webshop vindt je de beste modellen van Freya Active!

Freya Active Sport bh Sale

Ben jij een echte sportieveling? Dan heb je aan 1 sport bh natuurlijk niet genoeg! Shop daarom jouw favoriete Freya Sport bh Sonic met een aantrekkelijke korting in een Voordeel 3-pak! Je kunt zelf kiezen welke kleuren je wilt ontvangen, zo kan je jouw sportbh altijd perfect combineren met jouw sport kleding!