Lise Charmel Lingerie

 

 

Lingerie van Lise Charmel

Lise Charmel is opgericht in 1950 en sindsdien een van de grootste producenten van Franse Lingerie. Het merk straalt luxe en elegantie uit en is de maatstaf voor franse luxelingerie! Met het gebruik van zeer delicate stoffen, zijde, kanten en broderieen gecombineerd met Swarovski elementen, maakt dit merk high-end luxe lingerie voor de echte lingerie liefhebbers!

lise-charmel-lingerie-soir-de-venise-online

Lise Charmel collectie

Lise Charmel bestaat uit 5 merken die 5 verschillende 'werelden' vertegenwoordigen: Lise Charmel - Antigel - Eprise by Lise Charmel - Lise Charmel Epure - Lise Charmel Badmode

Lise Charmel

is de luxe lijn, met prachtige series als Splendeur Soie, Soir de Venise en Dressing Floral. De collectie bestaat uit push-up bh's, Full cup bh's, Contour bh's, Balconnet bh's en vele soorten bijpassende slips, strings of hipsters. De prachtige lingeriesetjes kunnen compleet worden gemaakt met bijpassende jarretels, Nighty's (luxe neglige's van zijde), Kimono's en andere verleidelijke producten.

lise-charmel-splendeur-soie-blue-marine
lise-charmel-dressing-floral-rood
lise-charmel-soir-de-venise-zwart

Antigel

is de jongere lijn van Lise Charmel. Het prijsniveau ligt iets lager, maar met hetzelfde comfort en geweldige pasvorm. Ook binnen deze lijn wordt gebruik gemaakt van de mooiste stoffen, delicate kantjes en mooie speelse afwerkingen. De serie Simply Perfect is een prachtige nachtmode lijn met leuke slaapjurkjes, pyjama's en nachthemden.

Lise Charmel Eprise

is speciaal voor de wat grotere cupmaten t/m H-cup. Er wordt gebruik gemaakt van prachtige Calais kant, strass-steentjes en zijde om wederom tot de meest luxueuze look te komen! De serie Guipure Charming is een absolute bestseller! 

Naast deze 3 lijnen biedt Lise Charmel ook een mooie badmode collectie en een meer basic lijn, genaamd Epure.

Antigel Simply Perfect

Wil jij er ook in bed goed uitzien? Dan is de prachtige nachtkleding uit de serie Simply Perfect van Antigel (by Lisa Charmel) absoluut iets voor jou! De nachtmode van Simply Perfect is gemaakt van heerlijk zacht micromodel en voelt luchtig aan op de huid. De serie bestaat uit fijne nachthemden met korte mouwen of lange mouwen, slaapjurkjes en een fijne pyjama. De simpele look heeft een vrouwelijke touch door de elegante kantjes die zijn verwerkt. Antigel Simply Perfect nachtkleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maat XS t/m XXXL.