Figuurtype Peer – Shapewear tips

 

 

figuurtype peer shapewear

Lingerie en ondergoed draag je voor de juiste ondersteuning, dagelijks comfort en om er mooier uit te zien. Met de juiste bh en perfect aansluitende ondergoed wordt jouw lichaam mooier gemaakt en ondersteund. Maar ook de buik, rug, bovenbenen, lovehandles en flanken hebben soms wat extra's nodig!  Shapewear kan zorgen voor een direct gestroomlijnd silhouet en trekt de huid mooi strak, zodat jij kan shinen!

Welke shapewear het beste is voor het figuurtype peer lees je in deze blog!

figuurtype peer shapewear

Shapewear voor het peer figuur

Heeft jouw lichaam de vorm van de letter A: smalle schouders en taille, relatief kleine borsten en juist wat bredere bovenbenen en heupen? Dan val jij binnen het figuurtype peer. 

Om je figuur het mooiste te laten uitkomen adviseren wij je een bh te dragen die je borsten voller te doen lijken zodat deze in evenwicht komen met de breedte van je heupen. Een voorgevormde (push-up) bh zou daarbij uitkomt kunnen bieden. 

Op het gebied van corrigerend ondergoed valt het focuspunt op de heupen, billen en bovenbenen. De volgende soorten shapewear zijn geschikt voor jou!

magic-bodyfashion-long-leg-shapewear
corrigerend jurkje primadonna twist a la folie

Corrigerend broekje met lange pijpjes

corrigerende slips met (lange pijpjes) strijken de heupen, billen en bovenbenen glad. Het voorkomt doordrukking van cellulite onder de kleding en helpt tegen schurende bovenbenen onder rokken en jurken. Long Leg broekjes zijn perfecte figuurtype peer shapewear. Ze zorgen voor een vloeiend silhouet en een lichte push-up effect aan de billen. Ze zijn gemaakt van zachte lichte stoffen en voelen daarom aangenaam op de huid. 

Corrigerende shapewear jurkjes

Shapewear jurkjes zorgen voor een volledig gestroomlijnd figuur en leggen de focus op het straktrekken van de rug, flanken, buik, heupen en bovenbenen. Belangrijk is te kiezen voor een jurkje dat onder de borsten door loopt. Dit voorkomt dat de borsten worden platgedrukt. Een corrigerend jurkje kan fijn worden gedragen als onderjurkje onder meer doorschijnende jurkjes en ze zorgen ervoor dat de bovenkleding soepel om je lichaam valt.