BH zonder beugels

 

 

Last van prikkende of knellende bh beugels?

Heb jij genoeg van beugel bh's?  Irriteren beugels altijd en prikken ze in je oksel? Weet je zeker dat je een goede kwaliteit bh en de juiste maat draagt, maar hou je last van de beugels? Dan is het verstandig om eens te gaan kijken naar een bh zonder beugels. Wij vinden dat bij het dragen van een bh comfort voorop moet staan! De ene vrouw is nou eenmaal gevoeliger voor beugels als de andere.

bh zonder beugels van anita comfort

is een bh zonder beugels stevig genoeg?

Vaak wordt gedacht dat een bh zonder beugels niet voldoende stevigheid kan geven. Maar hoewel de beugels ontbreken, kan deze toch voldoende stevigheid bieden. Ook wanneer je een grote cupmaat of omvang maat hebt!

De stevigheid van een beugelloze bh komt uit het materiaal, de samengestelde cups, bredere achterpand en de bredere bandjes. Daarom is het belangrijk om voor een kwaliteitsbh te kiezen. Je wil natuurlijk niet dat de elastieken na enkele keren dragen al uitrekken! Merken als Anita Comfort en Triumph maken gebruik van de beste elastieken en zijn specialist in het maken van bh's zonder beugels. Zij weten als geen ander hoe het mogelijk is om zonder beugels toch een mooie vorm aan de borsten te geven en te zorgen voor optimale ondersteuning. 

bh zonder beugel grote maat of grote cup

Heb je een grote cupmaat of een grote omvangmaat? Ook dan kan een bh zonder beugels voldoende stevigheid bieden. Wij adviseren dan een voor een beugelloze bh te kiezen waarbij de cups zijn samengesteld door meerdere stukken. Vaak hebben deze grote maten bh's 3 of 4 stukken in de cups. Het zijstuk zorgt voor een goede ondersteuning vanuit de zijkant, waardoor de borst onder de oksel naar voren wordt geduwd. Het onderste deel in de cup zorgt voor een stevige ondersteuning en de bovenzijde van de cups zorgt voor een fijne aansluiting op de  bovenzijde van de borsten.

Wil je een mooie kant aan de bovenzijde, dan zijn bijvoorbeeld de series Safina of Havanna  van Anita comfort een goede keuze voor jou! Hou je van grafische lijnen, bekijk dan eens de serie Clara of Clara Art van Anita Comfort. Wil je een bh die grotendeels is gemaakt van katoen? De Jana bh zonder beugels van Anita Comfort geeft een goede ondersteuning en is gemaakt van 80% katoen. 

bh zonder beugels online kopen

Koop jij je bh zonder beugels liever online? Dat kan! Wij bieden een uitgebreid assortiment van Anita Comfort. Heb jij je favoriete bh gevonden? In onze Anita Comfort webshop vindt je deze in een aantrekkelijke voordeel pak. Zo kan jij het hele jaar door genieten van korting op jouw bh's!