Empreinte is een Frans lingeriemerk die gebruik maakt van prachtige kanten, satijnen stoffen en daarmee een luxueuze uitstraling heeft. De lingerie wordt veelal gemaakt voor de grotere cup maten en heeft een mooie smalle pasvorm die zorgt voor een vrouwelijk en hoog decolleté 

empreinte-lingerie-cassiopee-zwart

Empreinte Lingerie voor grote cup maten 

 Empreinte bh’s worden gemaakt voor de grotere cupmaten D, E, F, G en H-cup en hebben spefieke  unieke kenmerken die de stevigheid en perfecte pasvorm garanderen.  

Voor alle cups wordt een niet-elastische stoffen (tule, kant microvezel) gebuikt, die licht en soepel aanvoelen, maar voldoende stevigheid bieden voor de grote cupmaat. Anders dan bij veel andere merken wordt geen elastan verwerkt in de cups.  

De stof van het rugband van de bh’s is zeer veerkrachtig en springt na het uitrekken zonder enige vervorming naar de oorspronkelijke toestand terug. Empreinte maakt gebruik van kwalitatief zeer hoogwaardige elastieken!  De beugels van de bh zijn hoog, waardoor de gehele borst vanuit de zijkant wordt ingepakt. In de beugels zitten dikkere bestanddelen verwerkt dan in standaardbeugels. De beugels zullen hierdoor minder snel slijten en zijn steviger. 

empreinte-lingerie-allure-bh

Empreinte bh tegen afzakkende bh bandjes 

 Het rugpand van de meeste bh’s heeft een specifiek U-vorm. De bandjes zijn aan de achterzijde dus dicht bij de sluiting vastgezet, waardoor de bh bandjes minder snel van ronde afhangende schouders zullen glijden. De elasticiteitsgraad van de schouderbandjes van Empreinte bh’s bedraagt maar 30% tegenover 50% voor de standaardschouderbandjes van andere merken. Dankzij deze lage elasticiteitsgraad blijven de schouderbandjes langer in vorm, zorgen zij voor meer stevigheid en ondersteuning van de borsten en zullen zij minder snel van ronde afhangende schouders afglijden.