De lingerie speciaalzaak - Lingerie van Bokhoven

lingerie speciaalzaak van bokhoven helmond
lingerie-van-bokhoven-speciaal-zaak-helmond

BH kopen?

Bh's kun je tegenwoordig overal kopen, bij de LIDL, ACTION, HEMA, ZEEMAN, HUNKEMOLLER, LASCANA enzovoorts. Een BH is een BH toch? Niets is minder waar! De ene bh is zeker de andere niet. Er zit veel kwaliteitsverschil tussen de verschillende merken. Zowel qua pasvorm als kwaliteit zijn beha's van A-merken niet te vergelijken met merken als LIDL, ZEEMAN, ACTION, HUNKEMOLLER, LASCANA en HEMA.  Wil je een de beste ondersteuning voor jouw borsten? Koop je bh dan in een Lingerie Speciaalzaak. Je bh zal beter en fijner zitten en je zult langer plezier hebben van uw bh (en dus minder snel weer een nieuwe hoeven te kopen).

Maar wat is nou een Lingerie speciaalzaak en wat onderscheidt deze van andere winkels waar je bh's kan kopen?

lingerie speciaalzaak van bokhoven
lingerie speciaal zaak helmond
lingerie speciaalzaak helmond

Wat is een lingerie speciaalzaak?

Lingerie is ontworpen om het vrouwelijk lichaam mooier te maken, de vrouw meer zelfvertrouwen te geven en haar tegelijkertijd te ontlasten van het gewicht dat zij elke dag met zich mee moet dragen. 

Een lingeriespeciaalzaak is een lingeriewinkel met een Kwaliteitslabel Lingerie StylingDit label wordt gegeven aan speciaalzaken die een professionele opleiding van lingeriegroep Van de Velde (De makers van PrimaDonna en Marie Jo) volgden en/of een ruim en breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige lingeriemerken aanbieden.

lingerie van bokhoven helmond bh kopen

Wat onderscheidt een lingerie speciaalzaak van een normale bh winkel?

maat bepalen bh

Maat-bepaling bh

- De lingerie styliste in de lingeriespeciaalzaak geeft professioneel maat-advies. Maten kunnen per merk en serie verschillend zijn. De lingeriestyliste heeft inzicht in de pasvormen van de verschillende bh's in haar assortiment.

styling advies lingerie

Styling Advies

- De lingerie styliste geeft advies over welke modellen het mooist bij je figuur passen en welke kleuren bij je garderobe. Er wordt gekeken welke modellen bh's (en indien gewenst: slips, shapewear enz. ) het mooist bij het lichaam passen. Zo ontstaat er een perfecte match tussen jouw lichaam en lingerie.

assortiment lingerie speciaalzaak

Assortiment

- Een lingerie speciaalzaak heeft een zeer ruim en breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige lingeriemerken in alle prijsklassen en bh-maten.

comfortabel en discreet lingerie passen

Comfortabel & Discreet

- De paskamers in een lingerie speciaalzaak zijn ruim en comfortabel. Je wordt fijn, discreet en deskundig geholpen.

Lingerie van Bokhoven - Helmond

Lingerie van Bokhoven is een erkende Lingerie Speciaal zaak met een kwaliteitslabel Lingerie Styling. Lingerie van Bokhoven bestaat al sinds 1952. De liefde voor lingerie zit in ons bloed. Onze jarenlange ervaring heeft er uiteraard voor gezorgd dat wij als geen ander weten welke merken, modellen, pasvormen en snitten er op de markt zijn en hoe deze toegepast kunnen worden op verschillende figuurtjes. Vaak is één blik al genoeg om de juist bh (maat&model) uit de kast te halen! Op onze online Advies & Styling pagina proberen wij ook onze internetklanten van het best mogelijke lingerie advies te voorzien!