Super Control Body

magic-bodyfashion-super-control-body-14BL-online

Magic Bodyfashion Super Control

 

Magic Bodyfashion combineert met haar Super Control lijn op een perfecte manier functionaliteit met elegantie en comfort! De fijne dunne stof zorgt voor een medium tot stevige correctie van jouw ‘probleemzones’. De stof wordt gecombineerd met een fijne stretch kant, die niet alleen mooi is om te zien, maar ook zorgt voor een naadloze aansluiting op de benen. De gevoerde voorkant zorgt voor een extra stevige correctie van de buik. De producten zijn verkrijgbaar in de kleuren Latte en Zwart in de maten S t/m XXL. Met het correctie ondergoed van Magic Bodyfashion krijg je direct een strakker en meer gestroomlijnd figuur!

 

Super Control serie van Magic Bodyfashion

 

Alle producten uit de serie Super Control zijn:

 

  • Body 14BL - Deze prachtige body loopt onder de buste door, waardoor je onder de body gewoon je eigen favoriete bh kunt dragen! De fijne elastische stof is dun, maar geeft een medium tot stevige correctie aan de buik, rug, love handels en heupen. De gedubbelde laag aan de buik zorgt voor een extra versteviging en de schuin oplopende banden aan de achterzijde verdoezelen aftekeningen van de bh op de rug. De body is aan de onderzijde te openen met een haak en oog sluiting en het kruisje is van katoen. Door de mooie kant aan de beenzijde zorgt deze body voor minimale aftekeningen onder je kleding. De perfecte corrigerende body voor wie een beetje extra stevigheid wil, maar ook nog leuk voor de dag wil komen!

 

  • Brief 14HB – Deze mooie corrigerende hoge tailleslip zorgt voor een mooie versteviging aan de buik, flanken en rug. De bovenzijde is afgewerkt met een siliconen strip, die ervoor zorgt dat de slip op haar plek blijft zitten. Door de mooie kant aan de beenzijde zorgt deze body voor minimale aftekeningen onder je kleding. Het kruisje is, net als bij de body, van katoen.
magic-bodyfashion-corrigerende-body-super-control

Een Corrigerende Body onder strakke kleding

 

In onze webshop en fysieke winkel hebben wij een groot assortiment corrigerende body’s op voorraad. Een shapewear body zonder bh vindt je in de collectie’s van Maidenform en Magic Bodyfashion. Ben je op zoek naar een corrigerende body met beugel, kijk dan eens naar de body Hedona van Chantelle, Deauville of Madison van PrimaDonna of een van de vele andere body’s!

super-control-corrigerende-body-magic-bodyfashion