Mey Illusion

mey-illusion-panty-79003-voordeel

Naadloos ondergoed van Mey

De onzichtbare slips uit de serie Mey Illusion zijn perfect te dragen onder al uw kleding en dragen heerlijk zacht en comfortabel. Door het ontbreken van naden aan de tailleband en beenopeningen, is het ondergoed uit deze serie niet zichtbaar onder dunne en strakke kleding. De velours stroken aan de beenopeningen en tailleband zorgen ervoor dat de slips perfect op hun plek blijven zitten. De fijne materiaalmix van Polyamide en Elastaan zorgen ervoor dat de slips perfect in vorm en kleur blijven, zelfs na vele malen wassen!

MEY ILLUSION SLIPS

De serie Mey Illusion bestaat uit de volgende producten:

  • 79002 – Hipster – Een fijne middelhoge hipster die gemiddeld valt op de heupen. De beenuitsnede is laag. De shorty / hipster is ideaal om te dragen onder lagere broeken of bij een korter bovenlichaam. De hipsters zijn verkrijgbaar in de kleuren Zwart, Champagne, Wit, Cream Tan en eventuele modekleuren in de maten 36 tot en met 46.
  • 79003 – Panty – Een fijne hoge slip die hoog sluit op de buik. De beenuitsnede is laag, waardoor deze tailleslip een short lijkt. De wat hoger vallende panty short is ideaal om een buikje te verhullen en zorgt voor een mooi glad silhouet onder nauw aansluitende kleding. Verkrijgbaar in de kleuren Zwart, Champagne, Wit, Cream Tan en eventuele modekleuren in de maten 36 tot en met 46

MEY ILLUSION PANTY AANBIEDING

In onze webshop en fysieke winkle hebben wij een groot assortiment Mey Dames Ondergoed op voorraad. Je kunt ze per stuk kopen of in een unieke Voordeel-verpakking. Zo koop je jouw Mey Dames slips en hemden het hele jaar door net wat goedkoper. Welke kleuren je wilt ontvangen in je voordeel-pak kies je zelf! Je kunt kiezen uit de basis kleuren en eventuele modekleuren (zolang de voorraad strekt). Betaal dus nooit meer te veel en shop jouw Mey dames ondergoed in de sale bij LvB!

mey-ondergoed-illusion-sale