De Perfecte Corrigerende Tailleslip

corrigerende-tailleslip

 

CORRIGERENDE TAILLESLIP ONLINE KOPEN 

Een corrigerende tailleslip is een fijne toevoeging aan je lingerielade. Vooral in de zomer, wanneer kleding gemaakt is van dunnere stoffen en oneffenheden eerder zichtbaar zijn. De shapewear slips hebben een figuurcorrigerend effect bij de buik en billen

Shapewear taille slips zijn verkrijgbaar in verschillende slimminglevels (correctie niveauโ€™s), bijvoorbeeld Light, Medium en Strong Corrigerende slips zorgen voor een fijne versteviging van de buik en zijn perfect voor elke dag!

 

magic-bodyfashion-22tl-tummy-shaper-lace-tailleslip

 

CORRIGERENDE TAILLESLIPS LAAG 

Een lage correctie slip komt hoog in de taille tot net bij of over de navel en zorgt ervoor dat je buik en onderste deel van je rug wordt ingepakt. Een corrigerende pantybroek geeft naast een fijne correctie van de buik ook extra stevigheid in de rug. Shapewear pantybroekjes zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Ga jij voor een puur functionele naadloze correctie slip, kies je voor een Sexy Shapewear slipje met kant, ben je op zoek naar een traditionele pantybroek met super versteviging of een combinatie van deze slips? Alles is mogelijk! Ontdek de collectie en vindt jouw favoriet tussen een van de vele pantybroekjes in onze shapewear webshop! Onze tip: Een corrigerend broekje met kant aan de achterzijde zorgt voor een naadloze overgang op de billen, functioneel. Een mooie Corrigerende Tailleslip met een correctie level light-medium vindt je in de serie Color Studio Lace van Marie Jo. Wil je liever een stevige shapewear slip die maximum support geeft, maar ook nog sexy is om te zien? Kijk dan eens naar de Tummy Shaper Lace van Magic Bodyfashion! 

 

marie-jo-color-studio-lace-tailleslip-0521631

WELKE SHAPEWEAR SLIP VOOR EEN PLATTERE BUIK? 

Ben je op zoek naar shapewear die echt iets doet voor je buik, maar wil je geen shapewear body met haakjes aan de onderzijde of corrigerend hemd? Dan is een shapewear slip een effectieve manier om direct een plattere buik te krijgen. Een corrigerende slip is draagbaar onder alle kleding (broeken, rokken en jurken). Perfect voor elke dag of voor die ene speciale gelegenheid! 

magic-bodyfashion-tummy-shaper-lace-22tl