Air Control Deltapad Sport bh

air control delta pad sport bh 5544

AIR CONTROL DELTAPAD sport bh

Deze Air Control Deltapad Sport bh  van Anita Active draagt als een tweede huidje, is nauwelijks voelbaar, maar geeft toch de beste ondersteuning die je borsten nodig hebben tijdens intensieve sporten! De sport bh is luchtdoorlatend en gemaakt van ademend net-materiaal en LYCRA®. De dubbellaags en naadloos gevormde cups van microvezel reduceren de beweging van de borst tot een minimum. Verkrijgbaar van A t/m G cup en perfect voor iedere sportieve vrouw!

anita active sport bh 5544

Anita Active Sport bh’s

Anita Active maakt hoogwaardig functionele sport bh’s die hun vorm en stevigheid behouden, ongeacht de sport en na vele keren wassen! Door je borsten op de juiste manier te ondersteunen kan jij optimale prestaties leveren. De speciale beha’s van Anita Active zijn gemaakt om beweging van de borsten tijdens het sporten te minimaliseren. Zo behouden de borsten hun vorm en wordt kwetsbaar borstweefsel ondersteund. De sport bh’s worden ontwikkeld met de beste materialen, waardoor een ultiem draagcomfort wordt gegarandeerd! Anita Active biedt functionele en trendy sport bh’s die daarmee de perfecte finishing touch zijn voor jouw sport outfit! Uitgebreide draagtests garanderen een uitstekende pasvorm en optimale ondersteuning van B t/m K-cup! Ben je op zoek naar een sport bh voor grote cupmaten, dan vindt je bij Anita Active de beste sport bh’s, perfect om te dragen tijdens het sporten en actieve werkzaamheden!

anita-active-air-control-sport-bh-sale

Air Control Delta Pad Sale

 Ben jij sportief en fanatiek? Dan heb je vast meerdere sport bh’s nodig! Met onze aantrekkelijke voordeelpakken shop je jouw sport bh’s met een leuke korting! Je kiest zelf de kleuren die je wilt ontvangen, zo kan je fijn afwisselen. Kies bijvoorbeeld voor de kleur Smart Rose of Wit, wanneer je veel lichte sportkleding draagt. Liever wat donkerder? De kleur Black/Kalahari is afgewerkt met een speels luipaard randje en de nieuwe print Orinoco heeft een sportief dierlijk printje! Selecteer het gewenste 3-pak en geeft bij het afrekenen in het veld ‘opmerkingen’ aan welke kleuren je wenst te ontvangen. 

anita-active-air-control-delta-pad-5544