Pretty You London Nachtkleding

Bij Lingerie van Bokhoven vindt je de mooie nachtkleding van Pretty You London. Pretty You London dames pyjama's en nachthemden zijn populair door hun tijdloze, hippe, jonge en luxueuze uitstraling. Het prachtige Bamboo materiaal zorgt voor een ultiem draagcomfort tijdens de nacht. 

pretty-you-london-nachtkleding

Pretty You London collectie najaar 2021

De tijd voor fijne cosy en warme nachtkleding is weer aangebroken! Daarom is onze Pretty You London collectie weer aangevuld met verschillende soorten nachtkleding in de kleuren: Zwart, Blauw, Ivoor, Rood en leuke prints: Heart Splash & Leopard.

Pretty You London Slaapsetjes

De slaapsetjes en slaapjurkjes van Pretty You London zijn gemaakt van Bamboo. Het materiaal Bamboo voelt niet alleen ultra zacht aan op de huid, maar heeft ook de unieke eigenschap zich constant aan te passen aan je lichaamstemperatuur. Het materiaal is daarom heerlijk luchtig om te dragen tijdens warmere nachten. Verkrijgbaar zijn:

Pretty You London Kimono

Maak je  look compleet met een leuke bijpassende kimono.  Deze is ideaal om even snel aan te schieten na een heerlijk bad, in de sauna of thuis op de bank. Het fijne materiaal in combinatie met de tijdloos elegante look maakt deze zwarte kimono geschikt voor elke gelegenheid! 

Pretty You London Pyjama of Nachthemd

De  pyjama's en nachthemden van Pretty You London zijn favorieten in onze winkel! Met de fijne doorknoop voorzijde en het reverskraagje heeft deze een tijdloos chique look. Ze zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren Cream en Zwart en voor deze zomer ook uitgevoerd in de leuke print Heart Splash. 

Vanaf augustus 2021 zal ook weer de populaire kleur Leopard worden nageleverd! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!