Gratis verzending vanaf €50
Groot assortiment
Exclusieve merken
Fysieke winkel
Categorieën:

HOM – Tencel Soft – T-Shirt V-Neck – Navy

49,95

Levertijd 1 tot 7 werkdagen | Vanaf 50,- euro gratis verzending

SKU: HOM-TS-0027

Beschrijving

HOM |  T-SHIRT V-NECK | TENCEL SOFT  

  • De serie Tencel Soft van HOM kenmerkt zich door het gebruik van ecologische Tencel stof (ook wel Lyocell genoemd) dat is gemaakt op basis van  ‘natuurlijke kunstvezels‘. Deze vezels worden gemaakt uit de duurzaam gewonnen pulp van o.a. eucalyptusbomen 🪵. Deze pulp wordt verwerkt tot gladde vezels met een zijde-achtige structuur en gevoel. Kortom een stof die heerlijk zacht en comfortabel is, maar ook nog eens milieubewust 🍀 .
  • De T-Shirts hebben een V-hals.
  • Verkrijgbaar in de kleuren: black / navy / bordeaux / white.
  • Materiaalsamenstelling: 97% Lyocell, 3% elasthaan.

 

🔥 Voordeelpakken by LvB 💰

Omdat we bij LvB begrijpen dat een man graag een mooie vooraard ‘underwear’ heeft bieden wij de kans om voor alle series zelf een voordeelpakken samen te stellen. Je kunt dan kiezen uit de beschikbare kleuren (en maten) en krijgt van ons een mooie scherpe prijs.   Onze voordeelpakken zijn makkelijk te herkennen, dus stel snel zelf je ideale pakket samen.

HOM 🇫🇷

Sinds de oprichting in 1968 in het zuiden van Frankrijk 🇫🇷 richt HOM zich op de producten die hun klanten comfort en de juiste ondersteuning bieden. HOM heeft zich door de jaren gespecialiseerd in de specifieke tak van de ondermode en nachtkleding voor de veeleisende man.

HOM onderscheidt zich vooral door hun design, kwaliteit en draagbaarheid van hun uitgebreide collectie. Continue onderzoeken de ontwikkelteams van HOM de mogelijkheden en toepassing van innovatieve technieken en nieuwe stoffen. Hiermee weet HOM niet alleen de standaard te bewaken, maar de lat ook steeds een beetje hoger te leggen.

Op dit moment is HOM dé keuze voor de veeleisende man in meer dan 20 landen over de wereld en zetten ze de benchmark voor ondergoed, nachtkleding en zwemkleding voor deze markt.

Extra informatie

Merk

Serie

Tencel Soft

Merkcode

402466

Kleur

Blauw

Maat

S, M, L, XL, XXL

Materiaal

Tencel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HOM – Tencel Soft – T-Shirt V-Neck – Navy” te beoordelen