Nanso nachtkleding 2021

Nanso nachtkleding 2021 is kenmerkend door haar opvallende, veelal grafische botanische, dessins in sprekende kleuren of juist zwart/wit. Het scandinavische merk maakt gebruik van duurzame hoogwaardige materialen als katoen en modal. De combinatie van modal en katoen maakt dat de prints van de nanso nachtmode zelfs na vele malen wassen, prachtig van kleur blijven! De nieuwste Nanso nachtkleding hangt weer in de winkel. Er is keuze uit lange jurken, kaftans, big shirts, pyjama's en nachthemden in verschillende printen. Droom weg met de prachtige collectie en shop jouw favoriete item!

nanso nachtkleding verkooppunt
nanso-nachthemd-2021
nanso-nachtkleding-2021
nanso-big-shirt-2021

100 jaar Nanso nachtkleding

Voor Nanso zijn kwaliteit, comfort en eigentijdse stijl de absolute kernwaarden. Al 100 jaar weet het merk mee te gaan met ontwikkelingen op het gebied van materialen en productie. De natuurlijke scandinavische omgeving is hierbij van groot belang. Zowel het behoud daarvan als de pracht en praal die deze natuur te bieden hebben zijn leidend bij de productie en ontwikkeling van de nieuwe collecties van Nanso.

Zo wordt er groot belang gehecht aan duurzaamheid van Nanso nachtkleding en putten de ontwerpers van dit prachtige merk inspiratie uit de flora en fauna van Finland. 

Comfort staat daarbij voorop. De afgelopen honderd jaar is de behoefte aan comfort dan ook leidend geweest bij de ontwikkeling van nachtmode. De grens tussen nachtmode, homewear en bovenkleding wordt bij Nanso steeds vager. De Nanso items kunnen vaak ook als comfortabele bovenkleding worden gedragen. 

nanso-nachtkleding-verkooppunt

Nanso verkooppunt

Nanso nachtkleding najaar 2021 vindt u in onze webshop en fysieke winkel in Helmond. Nanso nachtkleding is verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL, XXL en XXXL. De lange jurken, kaftans, nachthemden, pyjama's en big shirts van Nanso  zijn verkrijgbaar in meerdere prints en beschikbaar zolang de voorraad strekt. Shop jouw favoriet dus snel want op=op! Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe collectie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een mailtje wanneer de nieuwe collectie in de winkel hangt!

Nanso outlet

Nanso nachtkleding in de sale! Op onze sale pagina shop je jouw nanso nachtkleding met een aantrekkelijke korting. Shop jouw favoriet dus snel want op=op! Wil jij als eerste weten wanneer de sale begint? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een mailtje wanneer de sale begint.