Advies

wasadvies-lingerie-van-bokhoven
lingerie-advies-en-styling-advies-van-bokhoven
maattabellen-lingerie-merken-advies-webshop-lingerie-van-bokhoven
 hoe-hoort-een-bh-te-zitten-pasadvies
blog-lingerie-van-bokhoven

Online lingerie en ondergoed kopen - Advies

Of je je lingerie nou online koopt of liever naar de lingerie speciaalzaak gaat, het is altijd handig om met wat extra informatie jouw nieuwe bh of ondergoed te kopen. Zo weet jij beter waarop je kunt letten en heb je al een beeld waar jouw voorkeuren liggen. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Om je kennis te laten maken met de omvangrijke wereld van de lingerie hebben we een uitgebreide Advies & Styling pagina ingericht. Hierop vindt je alles over de verschillende figuurtypes, vormen van borsten, modellen bh's, materiaalkeuze, shapewear en maatvoering (Hoe meet je je bh maat?).

Heb je een mooie bh gevonden in onze webshop. dan is het tijd om je maat te bepalen. Wanneer je je lingerie liever thuis besteld is het handig vooraf je borsten te meten. Op onze Maatvoering pagina lees je hoe je dit het beste doet. Heb je jouw maten dan kan je ook in de maattabellen van het lingeriemerk kijken welke bh-maat overeenkomt met jouw maten. 

Heb je de bh besteld en heb je hem thuis ontvangen? Dan is het tijd om deze te passen. Omdat wij er als lingeriestyliste thuis helaas niet bij kunnen zijn, hebben wij een uitgebreid Online PasAdvies pagina ingericht, zodat jij stap voor stap kunt testen of de door jou bestelde bh goed zit. 

Ben je blij met je nieuwe bh en ondergoed? Dan wil je hier natuurlijk het liefst zo lang mogelijk plezier van hebben! Daarom is het belangrijk jouw mooie lingerie op de juiste manier te dragen en te wassen. Op onze WasAdvies pagina vindt je alle informatie over het wassen van jouw bh en badmode.

Ben je tevreden met onze service en wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en aanbiedingen? Lees dan onze Lingerie Blog of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zo mis je nooit meer iets!

lingerie-online-kopen-bij-lingerie-van-bokhoven