Hoe onderhoud je je bh?

Bh onderhoud

zo heb jij langer plezier van jouw mooie bh!

Uiteraard krijgen wij in de winkel vaak de vraag hoe je het langste plezier kan hebben van een bh. Daarom geven we je hier een paar bh onderhoud tips voor het behoud van jouw bh. Door onzorgvuldig te wassen of je bh te intensief te dragen slijt je bh sneller en zal je eerder in de buidel moeten tasten voor een nieuwe. Zonde, want met deze kennis kan je je bh en geld besparen! Lees dus snel verder!

bh onderhoud tips

HOE VAAK DRAAG JE EEN BH?

Was je bh het beste na 2 à 3 keer dragen. Draag je bh niet twee hele dagen achter elkaar. Elastiek heeft een dag nodig om weer goed in vorm te komen. Heb minimaal 3 basic bh's in de kast liggen: 1 om aan te doen, 1 in de was en 1 reserve. Omdat je je bh langer draagt dan een slip is het raadzaam minimaal 2  'bijpassende' slipjes bij elke bh te hebben. 

HOE WAS JE EEN BH?

Was je bh's met de hand met delicaat wasmiddel. Besluit je om je bh toch in de wasmachine te wassen, bedenk dan wel dat je garantie op de bh vervalt. Was je je bh toch in de wasmachine, doe dit dan vooral op een handwasprogramma en in een netje. Het netje beschermt de wasmachine, niet de bh. Laat de bh altijd in de lucht drogen. Hete bronnen zijn slecht voor de elastieken en stoffen. Wring een bh niet uit, beugels kunnen vervormen en voorgevormde cups deuken.

 

HOE LEG JE EEN BH IN JE KAST?

Voorgevormde cups bewaar je het beste opengevouwen in de kast. Door ze dicht te vouwen kunnen de cups deuken.

Wil je weten hoe lang jouw bh met het juiste bh onderhoud ongeveer mee kan? Klik dan hier!

wasgeluk by essenzia wasparfum

Wasgeluk by Essenzia

Wil jij dat jouw lingerie heerlijk lekker blijft ruiken alsof het net uit de was komt? Wasgeluk by Essenzia is een heerlijke wasparfum die langdurig lekker ruikt en jouw lingerie nog fijner maakt om te dragen!

Wasgeluk is een sterk geconcentreerde wasparfum. Het is geen wasverzachter! Je gebruikt het wasparfum naast je reguliere wasmiddel. Wasgeluk is de finishing touch voor je as. Het parfum bevat kleine micro-capsules. Door wrijving van de stof van bijvoorbeeld jouw lingerie, openen de capsules zich, waardoor je de gehele dag steeds subtiel wordt herinnerd aan de heerlijke geur. Wasgeluk by Essentia staat voor zachte verfijnde geuren. Door toevoeging van de beste essentiële oliën geeft dit een hele aangename, verfijnde geurbeleving...dit noemen wij Wasgeluk!

Ben je fan van de heerlijke geuren van Wasgeluk by Essenzia? Probeer dan ook eens de fijne textielverfrisser / homespray. Deze kan je bijvoorbeeld gebruiken op je gordijnen, jouw lievelingskleren, in de auto of op jouw badhandoeken! Geniet zo overal van de subtiele frisse geuren van Wasgeluk by Essenzia.

U vindt de heerlijke geuren van Wasgeluk by Essenzia in onze Lingeriespeciaalzaak in Helmond.

wasgeluk by essentia wasparfum
wasgeluk by essentia homespray textielverfrisser cotton flower
wasgeluk by essentia wasparfum1