Chantelle Soft Stretch Slips

naadloos-dames-ondergoed-chantelle

CHANTELLE ONE SIZE ONDERGOED

 

Chantelle maakt heerlijke one size fits all ondergoed die iedereen past! Het Soft Stretch ondergoed is 100% onzichtbaar onder kleding, sluit heerlijk zacht op de huid en is verkrijgbaar in 5 verschillende slip modellen. De slips dragen door het fijne zachte Stretch-jersey materiaal en ontbreken van naden als een tweede huidje en zitten super comfortabel. De slips zijn ultra rekbaar en daarom geschikt van maat 34 (XS) tot en met 44 (XL)! Heb je een maatje meer? De Chantelle Soft Stretch Plus size slips zijn geschikt voor de maten 46 (XL) tot en met 50 (4XL). De Chantelle soft stretch panties passen zich aan aan elke lichaamsvorm, knellen nooit en zijn daarom de perfecte basics voor in jouw lingerielade!

 

CHANTELLE SOFT STRETCH STRING OF HIPSTER?

 

De serie Soft Stretch is er voor elke vrouw! Of je nou houdt van een string of liever een maxi high waist slip draagt.

Kies jouw favoriete ondergoed uit de volgende 5 verschillende modellen en laat je verrassen door het heerlijke draagcomfort!:

 

  • Hipster – C26440 – De hipster valt laag op de heupen en is minimaal opgesneden bij de billen. De billen worden volledig bedekt. Verkrijgbaar in de maten XS-XL (one size) of XL-4XL (plus size) in de kleuren Zwart, Nude (huidkleur), Ivoor, Rood en eventuele modekleuren.
  • High Waist Briefs – C26470 – Deze tailleslip sluit hoog op de buik en is minimaal opgesneden bij de billen. De billen worden volledig bedekt. Verkrijgbaar in de maten XS-XL (one size) of XL-4XL (plus size) in de kleuren Zwart, Nude (huidkleur), Ivoor, Rood en eventuele modekleuren.
  • String – C26490 – De string valt laag op de heupen, is smal aan de zijkanten en laat de billen onbedekt. Verkrijgbaar in de maten XS-XL (one size) in de kleuren Zwart, Nude (huidkleur), Ivoor, Rood en eventuele modekleuren.
  • High Waist String – C26450 – Deze hoge string sluit hoog op de buik, is breed aan de zijkanten en laat de billen onbedekt. Verkrijgbaar in de maten XS-XL (one size) in de kleuren Zwart en Nude (huidkleur).
  • High Waist Mid-Thigh Shorts – C26450 – Deze short sluit hoog op de buik en heeft lange pijpen. Ideaal als je last hebt van schurende bovenbenen! Verkrijgbaar in de maten XS-XL (one size) of XL-4XL (plus size) in de kleuren Zwart en Nude (huidkleur).

 

CHANTELLE SOFT STRETCH SALE

 

In onze webshop en fysieke winkel hebben wij een grote voorraad Soft Stretch ondergoed op voorraad. Je kunt ze per stuk kopen of in een unieke Voordeel-verpakking. Zo koop je jouw Chantelle Soft Stretch ondergoed het hele jaar door net wat goedkoper. Welke kleuren je wilt ontvangen in je voordeel-pak kies je zelf! Betaal dus nooit meer te veel en shop jouw Mey ondergoed in de sale bij LvB!

chantelle-soft-stretch-sale
chantelle-soft-stretch-naadloos-dames-ondergoed