t-shirt bh

T-SHIRT BH online kopen

Wil je een bh die onzichtbaar is onder al je kleding? Dan is een t-shirt bh waarschijnlijk de beste bh soort voor jou! Een t-shirt bh zorgt voor een mooie ronde vorm van de borsten en omdat er geen naden zijn verwerkt op de cups is deze perfect te dragen onder gladde en dunne stofjes. Naadloze bh’s zijn verkrijgbaar bij verschillende merken zoals PrimaDonna, PrimaDonna Twist, Felina, Marie Jo, Wacoal, Aubade, Ulla en Fantasie en geschikt voor zowel kleine als grote cupmaten. 

Bekijk onze collectie t-shirt bh’s en shop jouw favoriete naadloze bh bij Lingerie van Bokhoven. 

Wat is een t-shirt bh?

Een t-shirt bh is een bh met gladde naadloze cups, waardoor geen naden zichtbaar zijn onder kledingEen naadloze t-shirt bh kan voorgevormd of niet voorgevormd zijn. Een voorgevormde naadloze bh zorgt ervoor dat ook de tepels niet doordrukken in je kleding.  T-shirt bh’s zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Kleuren die dicht bij de huid liggen, rode of witte t-shirt bh zijn perfect te dragen onder lichte of witte kleding. Wil je een t-shirt bh voor onder donkere gladde kleding, kies dan bijvoorbeeld voor een zwarte t-shirt bh. 

 

Huidkleur anno 2021

Elke vrouw is uniek, zo ook elke huid! Gelukkig speelt de lingeriebranche steeds meer in op de verschillende huidtypes en zijn er tal van kleuren die aansluiten op deze verschillende huiden. Zo is de serie Every Woman van PrimaDonna speciaal ontworpen om elke vrouw een kleur aan te bieden die bij benadering past bij haar huid. Er is keuze uit de kleuren Pink Blush, Ebony, Ginger en Light Tan. Light Tan is een chique nude voor iets donkerder huidtypes. Pink Blush is een zachtroze skintone met een subtiele satijnglans. Ebony is een diepbruine huidtint met een elegante satijnglans. Ginger is een zachte natuurtint, perfect voor lichtere huidtypes. 

In onze webshop kan je in de filters kiezen uit verschillende tinten die aansluiten bij verschillende huidtypes. Zo is de kleur beige geschikt voor de wat lichtere huidtypes, de kleur bruin voor een diepbruine huidtint en de kleur roze geschikt voor de lichtste huidtypes. Daarnaast is de kleur rood ook zeer geschikt om onder lichte kleding te dragen! 

GLADDE T-SHIRT BH PRIMADONNA

 Ben je op zoek naar een bh naadloos voor een grote cupmaat en wil je dat deze niet doorschijnt onder lichte kleding? PrimaDonna heeft prachtige gladde bh’s in haar assortiment die een goede ondersteuning geven voor zowel een C, D, E-cup als een F, G, H of I cup. In de series Perle, Satin en Every Woman vindt je mooie niet-voorgevormde t-shirt bh’s voor grote cupmaten. Ga je liever voor een voorgevormde t-shirt bh of licht voorgevormde spacer bh, dan kan je slagen met een van de mooie bh’s van PrimaDonna Twist of PrimaDonna’s Madison, Couture, Every Woman of Perle. 

Felina Emotions

 GLADDE NAADLOZE BH FELINA - EMOTIONS 656  

Felina t-shirt bh’s naadloos zijn super comfortabel en geven een perfecte ondersteuning voor zowel grote als kleine cupmaten. Een van onze favorieten is de Felina Emotions naadloze beugel bh (656), herkenbaar door zijn decoratieve blaadjesmotief op de verder naadloos afgewerkte galdde cups en fijne gepolsterde bandjes.  

 

 

Rosa Faia Twin

 T-SHIRT BH ZONDER BEUGEL ROSA FAIA  - TWIN BH 5493  

 Kies je liever voor een t-shirt bh zonder beugels naadloos, kijk dan eens naar de Rosa Faia  Twin bh zonder beugels (5493). Deze Rosa Faia soft bh zonder beugels is volledig glad en naadloos afgewerkt en draagt als een tweede huid. Toch liever een t-shirt bh met beugel van Rosa Faia? Dan is de Rosa Faia Twin beugel bh (5490) een absolute must have! Met haar zachte naadloze cups van super zachte microvezel zorgt deze Twin bh van Rosa Faia voor een mooie ondersteuning en ultra comfortabel gevoel.