Strapless bh

Strapless bh online kopen

Heb je een mooi topje of jurkje gekocht met een wijde boothals of zonder bandjes, dan is het natuurlijk mooier als je daaronder geen bh bandjes draagt. Twijfel je of een strapless bh stevig genoeg is? Wij kunnen je helpen aan een strapless bh die een stevige ondersteuning geeft voor zowel de kleinere maten als grote (cup) maten t/m G-cup. Je wilt natuurlijk niet dat je strapless bh gedurende de dag afzakt. In ons assortiment vindt je daarom enkel strapless bh's die hun goede pasvorm en vastheid in de winkel hebben bewezen. Strapless bh's van PrimaDonna en Aubade komen absoluut als beste uit de test!

wat is een strapless bh?

Een strapless bh (ook wel bandeau bh met beugels genoemd) is een bh die zonder bandjes kan worden gedragen. Omdat de stevigheid van een bh zonder bandjes volledig vanuit het rugpand en de cups moet komen zijn deze bh’s vaak verstevigd met een rugpand van extra brede elastieken en afgewerkt met beugels en voorgevormde cups. Strapless bh’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo is een huidkleurige strapless bh ideaal voor onder dunne lichte zomerkleding en een zwarte strapless bh voor onder donkere tops en jurkjes. De strapless bh’s worden altijd geleverd met bandjes, zodat indien gewenst, deze ook met bandjes, gekruist of recht gedragen kan worden. Ook is het mogelijk doorzichtige plastic silicone bandjes aan de bh te bevestigen. Multifunctioneel!

STRAPLESS BH VOOR GROTE (CUP)MAAT 

 Heb je een grote omvang maat of grote cup maat, dan is er ook voor jou een geschikte strapless bh te vinden. Bekijk eens de strapless bh’s zonder bandjes van PrimaDonna’s Divine of Perle, deze strapless bh’s geven genoeg ondersteuning voor omvangmaten 85, 90 en 95 of grote cupmaten E, F en G! Heb jij een B, C, D of E-cup dan vindt je bij de serie Aubade Lysessence een mooie push up strapless bh die, ook zonder bandjes, zorgt voor een sexy en vrouwelijk decollete! 

Verschil BANDEAU BH en strapless bh 

 

Een bandeau bh is een strapless bh zonder beugels. Het is een brede top van elastiek die horizontaal over de borsten loopt. Doordat er geen beugels in de bh verwerkt zitten drukt een bandeau top de borsten enigszins plat en is daarmee niet geschikt voor grote cupmaten. Door zijn zachtheid en hoge rekbaarheid is een bandeau top wel ideaal voor vrouwen met kleine borsten. Een bandeau bh / topje vindt je bijvoorbeeld in de collectie van Magic Bodyfashion.