Spacer bh

WAT IS EEN SPACER BH? 

Een spacer bh zorgt voor een luchtig draagcomfort en is ideaal om te dragen onder dunne zomerkleding! De cups van een spacer bh liggen qua dikte tussen de gewone beugel bh en de normale padded bh in. Door de licht voorgevormde gladde cups drukken de tepels niet door en zijn er geen storende randjes te zien onder je kleding. Omdat de cups naadloos zijn afgewerkt kunnen deze bh's ook wel t-shirt bh's worden genoemd. De stof van de cups is zeer elastisch, waardoor deze mooi hoog om de borsten sluit. Een spacer bh is geschikt voor de vrouw die een voorgevormde bh wil, maar geen extra volume wenst. Spacer bh’s zijn verkrijgbaar bij verschillende merken zoals Fantasie, Mey, PrimaDonna en Felina en geschikt voor de alle cupmaten!

mey-joan-spacer-bh-74254

mey

Mey staat bekend om haar uiterst comfortabele spacer bh’s, die perfect om het lichaam sluiten. Dankzij de in de cups ingewerkte holle 3D materiaal is de bh licht voorgevormd en zorgt voor een aangenaam en soepel draagcomfort. Absolute bestsellers uit de Mey collectie zijn dan ook Mey Spacer bh Joan en de Mey bh-hemd Joan.  

fantasie-lingerie-spacer-bh-blauw

fantasie

Ben je op zoek naar een spacer bh die is afgewerkt met mooie kantjes in een leuk kleurtje, maar wel naadloos op de cups? Dan ben je bij Fantasie aan het juiste adres! Fantasie maakt spacer bh’s in verschillende modekleuren met een luxueuze en jonge uitstraling. Zo wordt ultiem comfort met luxe gecombineerd! 

Favoriete spacer bh's van Fantasie vindt je in de series Leona, Rebecca Lace

primadonna-every-woman-spacer-bh

PRIMADONNA 

PrimaDonna lingerie maakt stevige spacer bh’s in de series Satin en Every Woman. De spacer bh’s van PrimaDonna omsluiten de gehele borst en geven voldoende stevigheid voor de grote cup maten t/m G-cup. Wil je een stevige voorgevormde bh maar geen extra volume, kies dan voor een spacer bh! 

 

felina-choice-spacer-bh

FELINA

De spacer beha van Felina staat bekend om haar fijne en comfortabele pasvorm. De spacer bh vormt mooi rond, zonder meer volume te geven en geeft goede ondersteuning vanaf de zijkant, waardoor de borsten minder breed lijken. 

De Felina Choice spacer bh (206208) en de Pure Balance bh met beugels (206201) zijn bestseller spacer bh’s van Felina