Push up bh

PUSH UP BH kopen

 

Wil je een mooi rond decollete waarbij de borsten naar elkaar toe worden gedrukt? Of wil je een bh die je borsten groter doen lijken? Dan is een push up bh misschien jouw model bh! Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, kies jij voor een sexy push up bh in zwart of rood of ga je voor subtiel en basic huidkleur voor onder lichtere kleding? Pleasure State, Aubade, Wacoal, Marie Jo en Mey zijn merken met luxe push up bh’s met een uitstekende pasvorm! 

Wat is een push up bh?

De push-up bh (ook wel maximizer push up bh genoemd) wordt gekenmerkt door zijn extra verdikkingen/push up pads aan de onderzijde en/of zijkanten van de cups. De paddings zitten in de cup verwerkt of zijn verwerkt in hoesjes in de cups (waaruit ze eventueel verwijderd kunnen worden). De extra verdikkingen duwen je borsten vanuit de zijkant naar voren en vanuit de onderkant omhoog, wat zorgt voor een prachtig decollete. Een push up bh is laag uitgesneden en dus perfect voor een diep en sexy decollete! Voel je jong en verleidelijk met een van onze push up bh’s en verwen jezelf vandaag nog! 

push-up bh voor grote cupmaten

Wanneer je een kleine cupmaat hebt, zorgt de push up bh voor extra volume, maar ook wanneer je een grotere cupmaat hebt kan een push up bh geschikt zijn. Wanneer je wilt dat je borsten naar binnen gedrukt worden, maar je borsten te slap zijn voor een (deep) plunge bh, dan kan een goede push up bh voor een grote cupmaat toch zorgen voor het gewenste diepe decollete. Een push up bh is verkrijgbaar in de cupmaten A, B, C, D en E-cup. 

 

SEXY PUSH UP BH MET KANT

Een kanten push up bh in de kleur zwart of rood is het toppunt van verleiding! Een push up bh met witte kant is vrouwelijk en sexy. Een van de meest verkochte push up bh’s is dan ook de Pleasure State My Fit Push-up bh. Deze prachtige bh van gladde zachte kant geeft de borsten tot wel 200% meer volume! Deze super push up bh is standaard verkrijgbaar in meerdere kleuren zoals zwart, rood en ivoor.  

niet-voorgevormde-bh-van-kant