PLUNGE BH VOOR DIEP DECOLLETE 

Dit prachtige bh model wordt gekenmerkt door haar diepe V-lijn snit en zorgt voor een sexy laag decolleté. De cups laten het binnenste deel van de borst onbedekt en doordat de beugels tussen de borsten dicht tegen elkaar zijn gezet worden de borsten naar binnen gedrukt. Het decolleté wordt geaccentueerd en deze bh is daarom ideaal voor lager uitgesneden kleding. De bh is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen van glad tot helemaal van kant. 

De bh’s zijn verkrijgbaar bij vele lingeriemerken waaronder Wacoal, PrimaDonna, Aubade en PrimaDonna Twist en zijn verkrijgbaar in zowel de kleine als de grote cupmaten D t/m G-cup

PLUNGE BH OF PUSH-UP BH GROTE MAAT 

 

Een plunge bh is met name geschikt voor de wat stevigere borst. Heb je een kleine cupmaat, dan zorgt een push-up bh voor hetzelfde decolleté als de plunge bh bij grote cupmaten. Het verschil met een push-up bh is dat de plunge bh zonder extra vullingen een vol decolleté creëert doordat de beugels dicht bij elkaar staan en de borsten op natuurlijke wijze zachtjes tegen elkaar aan worden gedrukt. De cups lopen gedeeltelijk over de borsten en laten het binnenste deel onbedekt, waardoor de bh niet zichtbaar is onder laag uitgesneden kleding.  

primadonna-twist-i-do-deep-plunge-balconnet-bh

Plunge bh kant

Een plunge bh van zwart, rood of wit kant is verleidelijk en sexy! Deze bh's zijn vaak gemaakt van fijne zachte kant, luxe materialen en zijlicht transparant waardoor de brost subtiel te zien is. Ideaal voor een speciale gelegenheid of avondje uit! One of our favorites is de Embrace Lace Plunge bh van Wacoal. De fijne elastische kant en mooie kleuren maken deze bh een absolute bestseller. Ook leuk om te combineren met het bijpassende slaapjurkje! 

plunge bh glad

Een plunge bh met voorgevormde cups geeft een stevige ondersteuning en is vaak glad afgewerkt zodat deze draagbaar is onder alle kleding. Wanneer de cups glad zijn kan deze bh ook wel een T-shirt bh worden genoemd. Ideaal voor onder je dunne zomerse topjes of sexy feestkleding met laag decolleté. Een fijne gladde plunge bh vindt je in de serie Lace Essential van Wacoal.