Plak bh

PLAK BH ONLINE KOPEN 

Heb je een mooie top met een extra laag decollete of een trouwjurk met open rug? Dan wil je natuurlijk geen bh (band) aan de voorzijde of sluiting aan de achterzijde zien! Er zijn verschillende manieren om te zorgen dat jouw bh niet zichtbaar is onder je kleding en het dragen van een plak bh is daar een van! Door de speciaal daarvoor ontwikkelde en gepatenteerde plak blijft deze goed op haar plek zitten en geeft deze voldoende stevigheid voor de kleine cupmaten A, B, C en grotere cupmaten D en E-cup. De plak bh kan (indien goed onderhouden) veelvuldig gedragen worden voordat deze zijn stevigheid verliest. 

Voel je zeker en comfortabel met een van de fijne plak bh’s uit de Backless collection van Magic Bodyfashion en zorg dat jij kan shinen in jouw mooie jurk!

magic-bodyfashion-plak-bh-online-kopen

LINGERIE VOOR LAGE RUG OF DIEP DECOLLETE 

Ben je op zoek naar lingerie voor een lage rug dan zijn er verschillende opties, zoals het dragen van een plak bh of het gebruiken van een rugverlager. De Wing bra van Magic bodyfashion laat de rug vrij en is daarom ideaal om te dragen onder kleding met een open rug.  

Heb je kleding met een diep decolleté, dan wil je  het binnenste deel van je decollete onbedekt wil laten. De Lift it's plak bh van Magic Bodyfashion maakt dit mogelijk! Deze laat de ruimte tussen de borsten geheel vrij, zodat je lingerie onzichtbaar blijft.

Blijft een plak bh echt zitten?

Een plak bh wordt met een daarvoor speciaal ontwikkelde en gepatenteerde plak, op het lichaam bevestigd. De plak is zeer stevig en met goed onderhoud tot wel 25 keer te gebruiken, ook wanneer je een grotere cupmaat hebt! Doordat deze op het lichaam worden geplakt is het mogelijk de achterzijde van de bh weg te laten of het stuk tussen de borsten vrij te laten. Daarmee is een plak bh de oplossing voor kleding met een open rug of diep decollete! 

hoe was je jouw plak bh

Hoe zorg je ervoor dat de plak goed blijft en jij tot wel 25 keer plezier kan hebben van jouw plak bh? 

  1. Zorg ervoor dat je huid schoon is. Doe geen bodylotion of parfum op de huid. 
  2. Plak de bh volgens de instructies op de huid.
  3. Trek de bh na het dragen voorzichtig los van de huid.
  4. Maak hem schoon met lauw water en een milde wasmiddel.
  5. Laat de bh drogen aan de lucht
  6. Doe de folie weer terug op de plak en bewaar de bh in de originele verpakking op een stofvrije plek.
plak-bh--magic-bodyfashion-online-kopen

Hoe bevestig je een plak bh op je lichaam?

magic-bodyfashion-plak-bh-lift-its
magic-bodyfashion-plak-bh-wing-bra-opplakken-instructie
  1. Maak je huid goed schoon en gebruik geen parfum of bodylotion.
  2. Haal de folie los van het plak gedeelte van de bh. Bewaar deze in de originele doos, stofvrij, zodat je deze na gebruik weer op het plak kunt bevestigen.
  3. Bevestig de bh op je borsten en druk deze met je handen stevig tegen je lichaam aan. In geval van de Wing bra: Druk de zijkanten stevig tegen het lichaam. In het geval van de lift it's: Plak eerst de cups stevig op de borsten en haal daarna de borst omhoog met het plakstukje aan de bovenkant.
  4. Check of de cups op dezelfde hoogte zitten.

Welke maat plak-bh moet je kiezen?

welke-maat-plak-beha-kopen