Minimizer bh

WAT IS EEN MINIMIZER BH? 

Een minimizer bh is een bh die de borsten wat kleiner doet lijken. Minimizer bh’s zijn full cup bh’s met gladde cups waarin het borstvolume, vooraf door de fabrikant, is ‘geperst’. De borsten worden door de gevormde stof platter gedrukt en over de borstkas verdeeld. De borsten worden tegen het lichaam aangedrukt en wat meer naar de zijkanten weggedrukt, wat resulteert in een stevige ondersteuning voor grote cupmaten en optische vermindering van het borstvolume. Een minimizer bh geeft de borsten een ronde platte vorm.

Triumph minimizer bh

Triumph maakt veel soorten minimizer bh’s. De Triumph Essential, True Shape en Ladyform Soft W minimizer beugel bh’s zijn onze favorieten! Deze zachte Triumph minimizer beugel bh’s geeft een mooie ronde vorm aan de  borsten, een goede ondersteuning t/m F-cup en laten de borsten tot wel een cupmaat kleiner lijken. De bandjes en zijpanden van de bh’s zijn wat breder voor optimaal comfort!

triumph-essential-minimizer-beugel-bh-vanille-1

Met welke bh lijk je het slankst?

Hoewel de borst qua volume minder lijkt, maakt een minimizer bh de borsten wel breder. Heb je problemen met het dicht krijgen van getailleerde kleding of staat er altijd spanning op de knoopjes van je blouse, dan kan je toch beter kiezen voor een full-cup bh met 3-delige cup. Deze haalt juist de borsten vanuit de zijkant naar voren waardoor de borsten minder breed worden. Door de verschillende delen in de cups worden de borsten vanuit de zijkant en onderkant naar boven gelift, waardoor de taille meer geaccentueerd wordt. Ook dit kan resulteren in een optische vermindering van het borstvolume!

MINIMIZER BH VAN ULLA

Ben jij op zoek naar een minimizer bh die zowel de borsten vanuit de zijkanten naar voren haalt als de borsten plat drukt? Ulla Dessous lingerie biedt de oplossing! Uniek in zijn soort zijn de minimizer bh Alice en Meghan van Ulla(2323/2325/3120)  Deze minimizer full cup bh's hebben een 3-delige cup die overtrokken is met een mooie semi transparante stof. Beha Meghan is licht voorgevormd. Naden zijn door deze dubbele laag stof minder zichtbaar en deze minimizer bh voor grote cupmaat is dan ook, vooral wanneer je een grote cup D, E, F, G, H, I of J –cup hebt, zeer geschikt om te dragen onder dunnere kleding!