FULL CUP BH OF GROTE MATEN BH

 

Wil jij de best mogelijke bh voor jouw grote cup maat? Een bh die zorgt voor maximale ondersteuning en een comfortabel gevoel tijdens het dragen? Dan is een full cup bh (ook wel volle cup bh) waarschijnlijk het beste model voor jou! Deze bh omsluit de borsten geheel en geeft daardoor een groot gevoel van veiligheid en ondersteuning. ‘kussentjes’ boven je borst of schuddende borsten tijdens het lopen zijn verleden tijd! Een grote maten bh is vaak een full cup bh omdat deze de beste support geeft voor grote (cup) maten. 

Het is een populaire bh soort en er zijn veel soorten en variaties zoals gladde fulle cup bh’s of mooie full cup bh’s van kant! Je vindt ze bij zo’n beetje alle merken, waaronder Aubade, Louisa Bracq, PrimaDonna, PrimaDonna Twist, Ulla, Elomi, Fantasie, Felina en Anita.

Sexy lingerie voor grote cupmaten

Ben jij gezegend met een volle boezem, dan mag je deze zeker laten zien! Met een mooie volle cup bh geef je je borsten de beste ondersteuning en creëer je tegelijkertijd een sexy vrouwelijke look! Ga jij voor een rode bh of voor de ultieme verleiding van zwart kant? Een speels detail als een extra bandje boven op de cup of opengewerkt stukje tussen de borsten kan de finishing touch zijn! 

Een full cup bh hoeft zeker niet saai en degelijk te zijn! Ontdek onze prachtige collectie en shop jouw sexy bh voor grote cupmaat online bij LvB!

niet-voorgevormde-bh-van-kant

full cup bh's voorgevormd of niet voorgevormd

full cup bh's vindt je met padding en zonder padding. Elke bh heeft haar eigen unieke eigenschappen en geeft op eigen wijze steun aan de borsten. 

De voorgevormde bh's hebben meestal gladde cups zonder naden, waardoor ze ideaal zijn om te dragen onder dunnere kleding en ook wel t-shirt bh's worden genoemd.

De niet voorgevormde hoog gesloten bh is verkrijgbaar met 3-delige cups of gladde cups. Ben je op zoek naar een minimizer bh, kijk dan naar een niet voorgevormde bh met gladde cups. De 3-delige full cup bh's geven de meeste ondersteuning aan de grotere cupmaten.