Bralette bh

Bralette bh zonder beugels

Een bralette bh heeft geen beugels en ligt qua stevigheid tussen een normaal topje en bh zonder beugels in. Hij is daarom met name geschikt voor de wat kleinere cupmaten en is verkrijgbaar in de maten XS t/m XL. Omdat een bralette bh niet voorgevormd is en je borsten niet worden gevormd door ingebouwde beugels benadrukt de bh de natuurlijke vorm van je borsten. Door de diepe V-uitsnijding tussen de borsten is een bralette top ideaal voor onder lager uitgesneden jurkjes, topjes en blousjes 

Bralette bh online kopen

Een bralette bh (ook wel bralette top of triangelbeha genoemd) is de afgelopen jaren een steeds populairdere bh soort geworden. En dat begrijpen wij wel! Hij heeft geen beugels en zit daarom soepel en comfortabel. Hij is gemaakt van kant en zachte materialen en geeft je een vrij gevoel! Een bralette van kant heeft een sexy, romantische uitstraling. Een gladde bralette zorgt voor een meer sportieve en jonge look! De  bh is diep uitgesneden en zorgt voor een mooi natuurlijk decolleté. Heerlijk en mooi om te dragen bij hoge temperaturen onder je mooiste zomerkleding!

niet-voorgevormde-bh-van-kant

Bralette zwart kant

Een bralette bh van zwart kant zorgt voor de meest sexy look! Door het lage decolleté en het gebruik van zachte kant is deze bh ideaal voor een avondje uit en onder jouw mooie avondkleding. Ga je voor een zomerse romantische look, dan is een bralette wit kant ontzettend mooi! Helemaal leuk is het als je een stukje van het kant onder jouw kleding laat zien! Dus laat een extra knoopje open van je blouse of draag een laag uitgesneden topje en voel je sexy en vrouwelijk met een mooie kanten bralette! 

primadonna-twist-i-do-plunge-bralette-bh-zwart-kant-grote-cupmaat

BRALETTE GROTE CUPMAAT

Een bralette bh is met name geschikt voor de wat kleinere cup maten, maar omdat deze bh soort steeds populairder wordt zijn er inmiddels ook een aantal bralette bh’s te krijgen die (afhankelijk van de stevigheid van de borsten) voldoende ondersteuning geven tot een E-cup! De nieuwe Aubade bralette Rosessence is een prachtig voorbeeld van een grote maten bralette 

Hebben jouw borsten toch de stevigheid nodig van een beugel, maar wil je hetzelfde effect creëren als de bralette bh doet bij kleine cupmaten? Kijk dan eens naar onze plunge bh’s. Deze hebben, net als bralette bh’s, een mooie V-uitsnijding tussen de borsten en zorgen voor een mooi laag uitgesneden decolleté!