BALCONETTE BH 

Een balconette bh (ook wel balcony bra) is een populaire bh soort en is geschikt voor alle cupmaten. De bh is sexy en elegant en een fijne 'all round' bh soort die geschikt is voor alle cupmaten en voor onder alle kleding! De balconnet bh is verkrijgbaar in vele varianten, waaronder voorgevormde balconette bh’s, gladde balconette bh’s of niet-voorgevormde balconette bh’s van kantBen je op zoek naar een balconette bh voor onder dunnere kleding, kies dan voor een gladde voorgevormde balconette bh. Een balconnet bh van kant zorgt voor een verleidelijke look!  

wat doet een balconnet bh? 

Bij een balconnet bh worden de borsten aan de onderzijde tot net boven de tepel bedekt en blijft het bovenste deel van de borsten onbedekt. Doordat de nek lijn en het decollete onbedekt blijven en de bandjes wat meer naar de zijkanten zijn gezet is deze bh soort zeer geschikt voor onder lager uitgesneden kleding en kleding met boothalzen!  De borsten worden vanuit de onderzijde omhoog gedrukt, wat resulteert in een mooi vol decolleté. Een balconette bh heeft altijd beugeltjes en deze eindigen aan de binnenzijde en buitenzijde even hoog waardoor de cups horizontaal over de borsten lopen. Het tussenstuk tussen de cups is wat hoger, waardoor de borsten mooi in de cups valt. 

VOORGEVORMDE BALCONNET BH

Een voorgevormde balconnet bh heeft voorgevormde cups die veelal naadloos afgewerkt zijn op de cups. Door de voorgevormde cups worden aftekeningen van tepels voorkomen en deze  gladde balconette bh’s zijn daarom zeer geschikt om te dragen onder dunnere kleding. Een voorgevormde balconnet is mooi wanneer je een kleine cupmaat hebt, maar ook een grote cup maat kan hierin slagen. Voorgevormde balconnet bh’s vindt je veel in de collecties van Marie Jo, PrimaDonna Twist en Aubade

balconette bh aubade danse des sens

BALCONNET BH GROTE CUPMATEN

 Ben jij trots op je vrouwelijke rondingen en wil jij deze benadrukken, dan is een niet voorgevormde balconnet bh misschien iets voor jou! Deze bh’s zijn vrijwel altijd gemaakt van mooi zachte kanten en voor de grote cupmaten extra afgewerkt met zijstukjes, die zorgen voor extra ondersteuning vanuit de zijkanten. Door het semi transparante kant aan de onderzijde van de cups blijven de borsten ook aan de onderzijde gedeeltelijk zichtbaar. Aubade, PrimaDonna en Louisa Bracq maken bijvoorbeeld prachtige grote maten balconnet bh’s.  

ULTIEME VERLEIDING! DE BALCONETTE BH ZWART KANT 

Balconnet bh’s zijn er in verschillende kleuren en een van onze favorieten is natuurlijk de zwarte balconette bh van kant! Een zwarte bh is onmisbaar in elke lingerielade en vormt samen met een huidkleurige bh of rode bh een mooie basis voor al jouw kleding. Maak je setje compleet met een mooie zwarte slip uit onze uitgebreide ondergoed collectie! 

niet-voorgevormde-bh-van-kant